Πρώτη βελτίωση με έμφαση στην ανάρτηση για το Citroen C3

Για όσους θέλουν να προσφέρουν πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά στο νέο, 3ης γενιάς Citroen C3, η H&R παρουσιάζει την νέα της πρόταση βελτίωσης για το μικρό γαλλικό μοντέλο, με την γνωστή εταιρεία να δουλεύει πάνω στην ανάρτησή του.


 

Η πρώτη επιλογή βελτίωσης της H&R αφορά στα νέα ελατήρια της ανάρτησης, που δεν μειώνουν την απόσταση από το έδαφος, αλλά προσφέρουν μια πιο σπορ οδηγική αίσθηση. Το κόστος των ελατηρίων μαζί με το φόρο στη Γερμανία, έχει οριστεί στα 209 ευρώ.

Για αυτούς που θέλουν τώρα να προσφέρουν στο Citroen C3 τους ακόμη πιο σπορ οδικά χαρακτηριστικά, η H&R χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος από 10 έως και κατά 35 χιλιοστά ανά άξονα. Το κόστος ανάλογα με την επιλογή, κυμαίνεται από 43 έως και 104 ευρώ για κάθε άξονα.

Το τελικό αποτέλεσμα όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, εκτός από τα οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά βελτιώνει και την αισθητική του C3, αφού η H&R έχει αναπτύξει τις προτάσεις της με βάση τις μεγαλύτερες 17άρες ζάντες της Citroen, φροντίζοντας να μην δημιουργείται πρόβλημα ακόμη και στην πιο χαμηλωμένη εκδοχή.

Διαβάστε ακόμα: 

Δοκιμή Citroen C3 1.6 BlueHDi 100 S&S 

BMW M4 με 560 άλογα βάζει κάτω την κορυφαία M4 GTS 

Τουμπανιασμένο Lada Vesta

Get it on Google Play Download on the App Store