Ακραία μετάλλαξη σε Toyota C-HR (+video)

Το δημοφιλές μικρομεσαίο SUV της Toyota, το CHR, αναμφίβολα διαθέτει ένα δυναμικό παρουσιαστικό που έχει αγαπηθεί από το αγοραστικό κοινό, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου. Όμως στο μοντέλο που βλέπετε στις οθόνες σας, η Rowen το μεταμόρφωσε όσο δεν πάει! Βασικά, είναι τέτοιο το κοστούμι που του φόρεσαν, όπου αν το κοιτάξει κανείς γρήγορα, μπορεί να μην αναγνωρίσει αμέσως ότι είναι Toyota.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Toyota C-HR 1.2 Turbo

Και πως να το καταλάβετε άλλωστε αφού έχει φορεθεί ένα wide bodykit, το οποίο απαρτίζεται από φαρδύτερα φτερά, όπου συνοδεύονται από διαφορετικά sideskirts και από μεγαλύτερους και πιο άγριους προφυλακτήρες. Επιπρόσθετα έχουν τοποθετηθεί διαφορετικά LED φώτα ημέρας, ενώ η εργοστασιακή μάσκα με το λογότυπο της Toyota βρίσκεται πλέον σε κάποια αποθήκη. Η νέα μάσκα δεν φέρει το λογότυπο της εταιρείας και αγριεύει κατά πολύ το μούτρο του ιαπωνικού μοντέλου, χωρίς να εμποδίζει την λειτουργία των συστημάτων Safety Sense.

Διαβάστε επίσης: Toyota C-HR πράσινη… κόλαση

Κερασάκι στη τούρτα οι τεράστιες ζάντες και το δυνατότερο σύστημα πέδησης, χωρίς οι βελτιωτές να αναφέρουν κάποιο τεχνικό χαρακτηριστικό, είτε για τη διάμετρο των δίσκων, είτε για τις δαγκάνες. Οι μετατροπές όμως συνεχίζονται και στο εσωτερικό, όπου έχουν τοποθετηθεί bucket καθίσματα της Recaro.

Δείτε το βίντεο και απολαύστε το κτήνος!

 


Get it on Google Play Download on the App Store