Αυτό είναι το smart fortwo των 59.000 ευρώ!

Η ηλεκτρική τεχνολογία δεν είναι φτηνή. Ούτε τα smart, πόσο μάλλον τα Brabus. Τι συμβαίνει όταν συνδυάζεις και τα 3; Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης με 18αρες ζάντες στην τιμή της Mercedes-AMG A 35 4MATIC Edition 1!

Δείτε ακόμα: Τέρμα γκάζι με την νέα Mercedes-AMG A35 (+video)

Το Brabus Ultimate E Shadow Edition βασίζεται στο fortwo EQ Cabrio προ facelift, στο οποίο προσθέτει το επιθετικό body kit, την χαμηλωμένη ανάρτηση και τις 18αρες ζάντες με τα ελαστικά 205/30 εμπρός και 235/30 πίσω. Όλο αυτό το πέλμα καλείται να χαλιναγωγήσει 91 ίππους και 180 Nm ροπής από τον μικρό ηλεκτροκινητήρα, τιμές που συνιστούν αύξηση 10 ίππων και 20 Nm σε σχέση με το συμβατικό EQ. Ως αποτέλεσμα, το ηλεκτρικό Smart της Brabus μπορεί να επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 10,9 δλ. και να φτάσει σε μια τελική της τάξης των 130 χλμ./ώρα. H αυτονομία δεν ξεπερνά τα 125 χιλιόμετρα.

Το εσωτερικό δεν θα μπορούσε να μην ακολουθεί σε ύφος, με τις δερμάτινες ταπετσαρίες σε κόκκινο χρώμα, τα φιλέτα ανθρακονημάτων και τις επενδύσεις βουρτσισμένου αλουμινίου να δίνουν τον απαραίτητο τόνο μοναδικότητας.

Διαβάστε επίσης: Νέα ηλεκτρικά smart EQ fortwo και forfour με πολλές αλλαγές

Ο οποίος τόνος, ωστόσο, έχει φτάσει να υπερκοστολογείται σε απίστευτα επίπεδα. Μόλις 28 Ultimate E Shadow θα κατασκευαστούν, με κάθε ένα να απαιτεί την εκταμίευση ενός ποσού που αντιστοιχεί στην αγορά μιας καινούργιας Mercedes CLA και ενός επίσης καινούργιου smart fortwo cabrio, με τον ατμοσφαιρικό 1.000αρη των 71 ίππων. Ήτοι 58.945 ευρώ!


Get it on Google Play Download on the App Store