Βελτιωμένη Ferrari 812 με ανατριχιαστικό ήχο! (+videos)

Η Novitec είναι πασίγνωστη για τις βελτιωτικές προτάσεις που καταθέτει σε ιταλικά μοντέλα και, δη, τις Ferrari. Ακόμα και με τα υψηλότατα στάνταρ του Γερμανού βελτιωτή, ωστόσο, η συγκεκριμένη 812 ξεπερνά τα στενά όρια της πραγματικότητας.

Η Νovitec Ferrari 812 N-Largo κερδίζει πάσα βλέμμα, απόρροια του εντυπωσιακού body kit που αυξάνει το πλάτος κατά 140 ολόκληρα χλστ., φτάνοντας συνολικά τα 2,1 μέτρα! Αποτελείται  από μεγαλύτερο splitter μπροστά, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέες πλευρικές ποδιές και καπό, ενώ πίσω παρατηρούμε την σεβαστού μεγέθους αεροτομή και τον αναβαθμισμένο διαχύτη. Όλα τα κομμάτια είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και σχεδιασμένα βάσει δοκιμών σε αεροδυναμική σήραγγα.

Δείτε ακόμα: Καλοκαιρινή «αμαρτία» η Ferrari Portofino της Novitec (+video)

Στον τομέα του στησίματος συναντάμε ελατήρια χαμηλώματος, που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 35 χλστ. Για το λόγο αυτό, το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με σύστημα ανύψωσης του εμπρός τμήματος κατά 40 χλστ., ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με το πέρασμα πάνω από σαμαράκια.

Κάτω από το φαντασμαγορικό look, ο λυσσαλέος V12 των 6.3 λίτρων αποδίδει πλέον 840 ίππους και 751 Nm ροπής (+40 άλογα και 33 Nm αντίστοιχα, σε σχέση με την εργοστασιακή έκδοση), χάρις στον νέο εγκέφαλο και την εξάτμιση Inconel, που είναι ελαφρύτερη κατά 11 κιλά. Η απόδοση και οι επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 2,8 δλ. και τελική ταχύτητα 345 χλμ./ώρα) είναι απλά το περιτύλιγμα. Η ουσία γύρω από την Ν-Largo αφορά τον μνημειώδη ήχο, που παραπέμπει ευθέως στις «χρυσές εποχές» της Formula 1 και κάνει τα σημερινά μονοθέσια να φαντάζουν με φιμωμένους, φάλτσους βαρύτονους.

Διαβάστε επίσης: Απόκοσμη η νέα Ferrari F8 Tributo με ρεκόρ απόδοσης

Απολαύστε και αναπολήστε ελεύθερα!


Get it on Google Play Download on the App Store