BMW M2 CSL για τα μάτια μας μόνο

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία BMW M; Και όμως υπάρχει και είναι μία BMW Μ CSL η οποία είναι ακόμη πιο σκληροπυρηνική από τις… απλές εκδόσεις M. Προς το παρόν λοιπόν η εξαιρετική BMW M2 δεν έχει έκδοση CSL, παρόλα αυτά ανεξάρτητος σχεδιαστής μας δείχνει πως θα ήταν.


Προφανώς λοιπόν και μιλάμε για ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν υπάρχει, καθώς οι εικόνες που βλέπετε πιο πάνω είναι ψηφιακά επεξεργασμένες και αποτελούν δημιούργημα του ανεξάρτητου δημιουργού Monholo Oumar.

Το δημιούργημα του Γάλλου σχεδιαστή, η BMW M2 CSL, προφανώς και βασίζεται στην BMW M2 Coupe M Performance την οποία έχουμε ήδη γνωρίσει στο παρελθόν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως διαθέτει φαρδύτερα φτερά, σπόιλερ από ανθρακονήματα και μεγάλη αεροτομή πίσω και φυσικά αυτοκόλλητα που παραπέμπουν σε αγωνιστικό μοντέλο της μάρκας.

Δείτε επίσης: Έρχεται BMW M2 με 400 άλογα

Το εσωτερικό της είναι σπαρτιάτικο, καθώς έχουν μείνει μόνο τα απαραίτητα, ενώ διαθέτει μπάκετ καθίσματα, rollcage και ζώνες ασφάλειας πέντε σημείων.

Αν και το δημιούργημα του Γάλλου σχεδιαστή είναι εξαιρετικό σε εμφάνιση, παραμένει αμφίβολο αν τελικά η BMW θα πάρει την απόφαση να δημιουργήσει την BMW M2 CSL. Εμείς πάντως από αυτό που βλέπουμε εδώ λέμε ένα μεγάλο ναι και ελπίζουμε πως η BMW θα κάνει πραγματικότητα την M2 CSL.

Get it on Google Play Download on the App Store