Μοναδική BMW M3 με τμήματα από M4 GTS!

Για πολλοστή φορά η BMW στο Άμπου Ντάμπι ετοίμασε μια μοναδική παραγγελία για κάποιον ξεχωριστό της πελάτη, που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα. Μια ολοκαίνουργια BMW M3 η οποία διαθέτει τμήματα στο αμάξωμά της από την κορυφαία στη γκάμα, BMW M4 GTS.


Δείτε ακόμα: Ειδική παραγγελία BMW M760Li στο Άμπου Ντάμπι

Η εικονιζόμενη BMW M3 τραβάει αρχικά τα βλέμματα με το εξωτερικό χρώμα Speed Yellow, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί και σε διακοσμητικά του εσωτερικού για να προκαλεί έντονη αντίθεση με το μαύρο δερμάτινο σαλόνι και τα τμήματα από ανθρακόνημα. Από M4 GTS προέρχεται το εμπρός πολύ μυώδες καπό, το σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα και η μεγάλη ανθρακονημάτινη αεροτομή στο πίσω καπό. Επιπλέον φέρει και κάποια τμήματα M Performance που ενισχύουν ακόμα πιο πολύ την αγριεμένη εμφάνιση του μεσαίου σπορ σεντάν, όπως είναι ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα και το σύστημα των εξατμίσεων με τις απολήξεις από τιτάνιο.

Δείτε ακόμα: Απίστευτη τιμή για τη μοναδική αυτή BMW M5 Touring

Για τον κινητήρα δεν αναφέρεται κάποια αναβάθμιση, αν και χωρίς καμία μετατροπή η M3 είναι πολύ δυνατή και ταχύτατη. Να υπενθυμίσουμε ότι εφοδιάζεται με το 3λιτρο TwinPower Turbo μηχανικό σύνολο ισχύος 431 ίππων και 550 Nm ροπής, το οποίο σε συνδυασμό με το οποίο σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο επιταχύνει το βάρους 1.635 κιλών αμάξωμα από τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμα: 0-266 χλμ./ώρα με BMW M3 (video)

Get it on Google Play Download on the App Store