Καινούργιο, αποκλειστικά υβριδικό μοντέλο από τη Honda

Στα σχέδια της Honda είναι να οδηγήσει στην παραγωγή ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά ως υβριδικό και δεν θα βασίζεται σε κάποιο γνωστό μοντέλο της μάρκας, ενώ θα κατασκευάζεται σε εργοστάσιο της μάρκας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το νέο, αποκλειστικά υβριδικό μοντέλο της Honda, θα κάνει την εμφάνισή του το 2018 και θα χρησιμοποιεί το υβριδικό σύστημα του Accord Hybrid, σε μία πιο εξελιγμένη μορφή του.

Δείτε επίσης: Συλλεκτική και αλήτικη η νέα έκδοση του Honda Civic Type R

Σύμφωνα με τον CEO της Honda Takahiro Hachigo, η κίνηση αυτή θα γίνει μέσα στα πλαίσια του στόχου που έχει θέσει η μάρκα για πωλήσεις 1.000.000 οικολογικών αυτοκινήτων μέχρι και το 2030. Ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων πως «μισά εκ των νέων μοντέλων της Honda που θα πουλάμε στις ΗΠΑ, θα είναι ηλεκτρικά/υβριδικά, μέσα στην επόμενη διετία.».

Η Hondaπιστεύει στη συγκεκριμένη τεχνολογία, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εκτός από μία σειρά πρωτότυπων, έχει αυτή τη στιγμή στην γκάμα της τα υβριδικά Accord και NSX, αλλά και το όχημα κυψελών καυσίμου υδρογόνου Clarity FCV.

Εκτός από το νέο υβριδικό της μοντέλο, η Honda έχει στα σκαριά και επαναφορτιζόμενη έκδοση του Accord, την οποία θα παρουσιάσει μέσα στο 2017, ενώ το μέχρι το 2020 θα δούμε και υβριδικές εκδόσεις των Civic και C-RV.

Get it on Google Play Download on the App Store