Αγωνιστική BMW M3 E30 στο σφυρί, για πολλά λεφτά

Είναι γεγονός πως οι BMW M3 E30 έχουν ιδιαίτερη αξία, η οποία έχει αποτυπωθεί ουκ ολίγες φορές και στα ποσά που έχουν δοθεί σε δημοπρασία για να αλλάξουν χέρια τέτοια μοντέλα σε καλή κατάσταση. Αυτή τη φορά όμως θα δούμε κάτι διαφορετικό. Μία αγωνιστική BMW M3 E30.

Η συγκεκριμένη BMW M3 E30 η οποία βλέπουμε στις εικόνες πιο πάνω, συμμετείχε στο βρετανικό πρωτάθλημα τουρισμού, έχοντας στο τιμόνι της τον βρετανό οδηγό Tim Harvey και έμελλε να γίνει το πιο επιτυχημένο αυτοκίνητο της περιόδου του Group A στο τότε πρωτάθλημα.

Το αυτοκίνητο ανήκει στην ομάδα Vic Lee Motorsport η οποία μέσα από μερικές μόνο αλλαγές κατάφερε να βγάλει τον καλύτερο αγωνιστικό του εαυτό προς τα έξω και να κερδίσει το πρωτάθλημα του 1991.

Το αυτοκίνητο είναι γνήσιο σε κάθε του χιλιοστό, ενώ ακόμη και τα αυτοκόλλητα που βλέπετε επάνω του είναι από τότε και σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών Silverstone, πρόκειται για μία εξαιρετικά σπάνια περίπτωση. Όσον αφορά στην τιμή για την οποία αναμένεται να αλλάξει χέρια, αναμένεται να φτάσει τα 200.000 ευρώ. 

Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την αγωνιστική BMW M3 E30.

Διαβάστε ακόμη:

Οι τιμές στην Ελλάδα της νέας Mercedes E-Class Cabrio

Ανάκληση 1.046 μοντέλων της Mercedes στη χώρα μας

Ο 1.2 PureTech turbo της Peugeot-Citroen Παγκόσμιος Κινητήρας της Χρονιάς

Get it on Google Play Download on the App Store