Αυτοκίνηση 2017: Εκθέτες και Πανελλαδικές πρεμιέρες

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα από το Σάββατο 11 Νοεμβρίου έως Κυριακή 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon 2017» στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο (Ελληνικό), αίθουσα Ξιφασκίας.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν πολλές εταιρείες αυτοκινήτων όπως είναι οι Alfa Romeo, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, MINI, Nissan, Renault, SEAT, Skoda, smart, SsangYong, Subaru, Volvo και Volkswagen. Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα συγκεντρώσουν τα μοντέλα που θα κάνουν πρεμιέρα στη χώρα μας, τα οποία είναι το Citroen C3 Aircross, το DS 7 Crossback, το Hyundai i30 Fastback, το Hyundai i30N, το Hyundai Kona, το Kia Stonic, το Nissan Leaf, το SEAT Arona, το Skoda Karoq και πιθανώς περισσότερα μοντέλα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Επίσης, θα συμμετέχουν και πολλές εταιρείες aftermarket, ανταλλακτικών και αξεσουάρ, με συστήματα υγραεριοκίνησης, προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, εξοπλισμό συνεργείων, δερμάτινες επενδύσεις, ελαστικά, γυαλιστικά, λιπαντικά κ.λπ.

Τέλος, τα Test Drive δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν συγκρίσεις και να έχουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για την μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν.

Ημέρες λειτουργίας:

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 έως Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή : 15.00 – 21.00

Σάββατο – Κυριακή : 10.00 – 21.00

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 6€ 

Μειωμένο Εισιτήριο: 3€

(ΑμεΑ, πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, παιδιά 12-18 ετών)

Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν

Get it on Google Play Download on the App Store