Επετειακό Lada Niva με αμάξωμα παραλλαγής

 

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα φετινά 40 χρόνια του Niva, η Lada παρουσιάζει στο NivaFest που γίνεται από σήμερα και μέχρι την Κυριακή στην περιοχή Fedorov της Ρωσίας και κατά το οποίο θα συγκεντρωθούν οπαδοί του αειθαλούς μοντέλου από όλο τον κόσμο, το νέο Lada Niva Camouflage.

Η νέα έκδοση του Lada NivaLada 4X4 όπως ονομάζεται πλέον στη Ρωσία) βασίζεται πάνω στη νεότερη σειρά εκδόσεων Anniversary, η οποία έχει δημιουργηθεί για τον εορτασμό των γενεθλίων του μοντέλου (δείτε εδώ τις αλλαγές που περιλαμβάνει το Niva Anniversary).

Ειδικά για το Niva Camouflage, χαρακτηριστικό στοιχείο του αυτοκινήτου αποτελεί η ειδική εξωτερική βαφή παραλλαγής, που θα μπορεί να παραγγελθεί από τον νέο ιδιοκτήτη οποιουδήποτε εκ των 1977 (όσα και τα χρόνια του μοντέλου) Niva Anniversary κατασκευαστούν. Η νέα αυτή βαφή συνδυάζει σκούρο πράσινο, ανοιχτό πράσινο και μαύρο, ενώ οι προφυλακτήρες και οι ζάντες είναι σε μαύρο χρώμα.

Εκτός τώρα της βαφής, το νέο Lada Niva Camouflage διαθέτει στο εσωτερικό του όλα τα χαρακτηριστικά του Niva Anniversary (ειδικοί χρωματισμοί, δέρματα, λογότυπα και πλακέτα αρίθμησης), ενώ μπορεί να παραγγελθεί σε 3πορτο ή 5πορτο αμάξωμα.

Σε ό,τι αφορά τέλος στο κόστος του, το νέο Niva Anniversary κοστίζει από 558.900 ρούβλια (8.100 ευρώ) στην 3θυρη έκδοσή του ή από 603.900 ρούβλια (8.800 ευρώ) για το 5θυρο μοντέλο.

Διαβάστε ακόμα: 

Ξεκίνησε η παραγωγή του επετειακού Lada Niva 40th Anniversary 

Lada 2101 με εσωτερικό και κινητήρα από BMW! (+video) 

Θα δίνατε 10.490 ευρώ για καινούργιο Lada Niva;

 

Get it on Google Play Download on the App Store