«Game over» για τη Mercedes G-Class με ειδική έκδοση

Νέες εκδόσεις της G-Class με την ονομασία Limited Edition παρουσίασε η Mercedes, προκειμένου να σηματοδοτήσει το τέλος της συγκεκριμένης γενιάς του αειθαλούς, σκληροτράχηλου μοντέλου της.


Δείτε ακόμη: Τρομακτικά τα αποτελέσματα οπίσθιας σύγκρουσης με 80 χλμ./ώρα (+video)

Το γερμανικό τετρακίνητο μοντέλο, όπως είναι γνωστό φτάνει στο τέλος του, καθώς μέσα στο 2018 θα δούμε τη νέα του γενιά. Προκειμένου λοιπόν η γερμανική μάρκα να του χαρίσει μία τιμητική έξοδο… παρουσιάζει διαρκώς «ειδικές» και περιορισμένες εκδόσεις.
Όπως η Limited Edition που βλέπουμε πιο πάνω στις εικόνες, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 463 μονάδες όσες και η κωδική ονομασία του μοντέλου (W463).

Τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης έκδοσης θα διαθέτουν μία σειρά από αλλαγές προκειμένου να διαφοροποιούνται από τα υπόλοιπα. Αυτό σημαίνει ειδικό χρώμα, ανασχεδιασμένες ζάντες ειδικά για την περίσταση και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ο οποίος σε άλλες περιπτώσεις ήταν μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού.

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα μοιάζει η νέα Toyota Supra

Τις εκδόσεις Limited Edition της Mercedes G-Class θα της συνοδεύει και ειδική πλακέτα καθώς και σήματα που θα τονίζουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του μοντέλου. Όσον αφορά στην τιμή της, στην Γερμανία ξεκινά από τα 103.940 ευρώ για την G 350 d.

Get it on Google Play Download on the App Store