Το νέο Volkswagen Golf στην «Αυτοκίνηση 2019»

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την παγκόσμια αποκάλυψή του στην έδρα της Volkswagen, το Wolfsburg, το ολοκαίνουργιο VW Golf θα βρίσκεται στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019».

Δείτε ακόμη: Πώς η VW θα βάλει όλο τον κόσμο στην πρίζα!

Το νέο Golf, αισίως στην όγδοη γενιά του, ένα μοντέλο – θρύλος με περισσότερες από 35 εκατομμύρια πωλήσεις σε 45 χρόνια καριέρας, πλέον εισέρχεται στην ψηφιακή εποχή: διασυνδεμένο, προνοητικό, ευφυές, εξηλεκτρισμένο. Και οι Έλληνες φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά, πριν τους υπόλοιπους Ευρωπαίους!

Όμως το νέο Golf δεν είναι η μοναδική πρεμιέρα για τη Volkswagen στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019. Στον 573 τ.μ. εκθεσιακό χώρο της Kosmocar-Volkswagen, δημιουργημένο σύμφωνα με την νέα εταιρική ταυτότητα της μάρκας, την πανελλήνια πρεμιέρα τους θα έχουν τα εξής πέντε μοντέλα:

Η παρουσία της Volkswagen στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019 ολοκληρώνεται με το best-seller της μάρκας στην Ελλάδα, το Polo με 3 διαφορετικές εκδόσεις:

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες της μάρκας θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από το προωθητικό πρόγραμμα Deal Days by Volkswagen, για την απόκτηση ενός μοντέλου της Volkswagen σε προνομιακές τιμές.

Δείτε ακόμη: VW Tiguan 1.5 TSI 150 PS με όφελος 1.200 ευρώ

Get it on Google Play Download on the App Store