Τιμές DS 7 Crossback (+εκδόσεις/εξοπλισμός)

Το μεγάλο comeback κάνει η DS και αυτό εκφράζεται πρωτίστως με το ολοκαίνουργιο DS 7 Crossback. Η ελληνική αντιπροσωπεία το λανσάρει πλέον και επισήμως στην ελληνική αγορά και πιο κάτω μπορούμε να διαβάσουμε αναλυτικά τις εκδόσεις του και να δούμε τις τιμές του.

Δείτε ακόμη: Πρεμιέρα για το plug-in DS 7 Crossback E-Tense

Συγκεκριμένα λοιπόν, το DS 7 Crossback διατίθεται με τρεις επιλογές βενζίνης και δύο επιλογές πετρελαίου. Οι βενζινοκινητήρες είναι 1.2 λτ. (σε έκδοση με 130 και 180 ίππους) και 1.6 λτ. με 225 ίππους. Οι τιμές για το DS 7 Crossback των 130 ίππων ξεκινούν από τα 27.999 ευρώ στην έκδοση Chic. Το 1.2 λτ. με τους 180 ίππους ξεκινά από τα 36.865 ευρώ αλλά στην πιο πλούσια έκδοση Be Chic και με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ενώ το 1.6 λτ. με τους 225 ίππους και το επίσης αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων κοστίζει 44.700 ευρώ και διατίθεται αποκλειστικά στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση So Chic.

Από την άλλη οι εκδόσεις πετρελαίου είναι ανάλογες αλλά ελαφρώς πιο ακριβές. Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο μοτέρ 1.5 λτ. με 130 ίππους κα 2.0 λτ. με 180 ίππους. Τιμή αφετηρίας είναι τα 32.100 ευρώ για το 1.5 λτ. 130 ίππων στην έκδοση Chic, ενώ με το αυτόματο κιβώτιο διατίθεται αποκλειστικά στην πλουσιότερη έκδοση Be Chic με τιμή 35.665 ευρώ. Το κορυφαίο 2.0 λτ. πετρελαιοκίνητο DS 7 Crossback διατίθεται και αυτό με αυτόματο 8άρι κιβώτιο στην κορυφαία έκδοση So Chic και κοστίζει 45.225 ευρώ.

Όσον αφορά στον εξοπλισμό τώρα, το γαλλικό μοντέλο από την βασική έκδοση Chic περιλαμβάνει, εκτός από τις καθιερωμένες ηλεκτρικές ευκολίες και τα συστήματα παθητικής ασφάλειας, Hill Hold, Cruise Control, πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, αυτόματα φώτα, κλιματισμό, ψηφιακή οθόνη στον πίνακα οργάνων 3,5 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Η έκδοση Be Chic περιλαμβάνει επιπλέον της έκδοση Chic αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, LED προβολείς εμπρός, διζωνικό κλιματισμό, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, Active Scan ανάρτηση, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, μπάρες οροφής, Grip Control και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Διαβάστε επίσης: Νέο DS 4 Crossback Terre Rouge σε μόλις 17 αντίτυπα

Τέλος, η έκδοση So Chic εκτός όλων των παραπάνω, διαθέτει επίσης ενεργό σύστημα ανίχνευσης νεκρής γωνίας, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός, κάμερα οπισθοπορείας, κεντρικό υποβραχιόνιο πίσω με θήκη σκι, navigation, έγχρωμη οθόνη αφής 12 ιντσών και εσωτερικό καθρέφτη αυτόματης σκίασης.

Get it on Google Play Download on the App Store