Ακόμα πιο μπρουτάλ η Chevrolet Camaro

Η έκτης γενιάς Chevrolet Camaro η οποία λανσαρίστηκε το 2016 παρουσιάστηκε με κάποιες μικρές αλλαγές στην εμφάνισή της και στα μηχανικά μέρη, αποκτώντας ακόμα πιο δυναμικά χαρακτηριστικά και πιο μυώδη σχεδιασμό.

Δείτε ακόμη: Η τελική έκδοση της Chevrolet Corvette C7!

Οι εκδόσεις SS και η νέα LT1 V8 απέκτησαν ανασχεδιασμένο εμπρός άκρο, το οποίο είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και ενισχύει περεταίρω την μπρουτάλ εμφάνιση της Camaro. Συγκεκριμένα στην Camaro SS το εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματος είναι βασισμένο στην Camaro Shok που παρουσιάστηκε στην έκθεση SEMA, ενώ η Camaro LT1 συνδυάζει στοιχεία από την Camaro LT και την SS.

H Camaro LT1 τροφοδοτείται με το 6.2 λτ. V8 μηχανικό σύνολο ισχύος 455 ίππων και η τιμή της στις Η.Π.Α. ξεκινά από 34.995 δολάρια (31.200 ευρώ). Επίσης προσφέρεται με το coupe και cabrio αμάξωμα και σε συνδυασμό με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με το αυτόματο των 10 ταχυτήτων. Προαιρετικά εφοδιάζεται με το καπό της SS με τους αεραγωγούς, με τα λογότυπα LT1 στα φτερά, με 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου και με σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών.

Δείτε ακόμη: Γιατί το Nissan GT-R λέγεται και «Godzilla»;

Το νέο 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο είναι τώρα διαθέσιμο και με τον κινητήρα V6 3.6 λτ. στην Camaro LT και βασίζεται σε εκείνο των Camaro SS και ZL1, αλλά είναι προσαρμοσμένο στις επιδόσεις του V6 μοτέρ.

Πρόσθετες αλλαγές που έχουν γίνει στην Camaro είναι η προσθήκη του νέου χρώματος Rally Green, το πίσω σπόιλερ στην LS και LT, τα πίσω σκούρα φανάρια στην LS και LT, οι κόκκινες δαγκάνες, τα καθίσματα της Recaro, το τιμόνι με επένδυση μικροϊνών, τα πεντάλ αλουμινίου κ.λπ.

Πληροφοριακά, οι τιμές της Chevrolet Camaro ξεκινούν από 25.995 δολάρια (23.185 ευρώ) με τον 2λιτρο turbo κινητήρα των 275 ίππων.

Δείτε ακόμη: Το νέο αυτοκίνητο του Ρονάλντο αξίας 16,9 εκ. ευρώ!

Get it on Google Play Download on the App Store