Ανανέωση για το Citroen C3

Το ανανεωμένο C3 παρουσίασε σήμερα η Citroen με πολλές αισθητικές και τεχνολογικές αναβαθμίσεις, τέσσερα χρόνια μετά το λανάρισμα της υπάρχουσας 3ης γενιάς του. Από τα τέλη του 2016, το μικρό Citroen έχει φτάσει τις 750.000 πωλήσεις και είναι το δημοφιλέστερο μοντέλο της γαλλικής μάρκας.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Citroen C5 Aircross 1.2 PureTech 130

Το «φρεσκαρισμένο» Citroen C3 διακρίνεται αρχικά από την πιο επιθετική του όψη και τα ακόμα πιο μοντέρνα χρώματα. Στο εμπρός άκρο συναντάται νέα μάσκα, νέα φωτιστικά σώματα και ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, ενώ στο πλάι ξεχωρίζει το νέο σχέδιο των Airbumps. To ανανεωμένο C3 διευρύνει περεταίρω τις επιλογές προσωποποίησης και προσφέρει έως 97 χρωματικούς συνδυασμούς.

Δείτε ακόμη: Πρόγραμμα ανταλλαγής Citroen με οφέλη

Στον ευρύχωρο και μοντέρνο θάλαμο των επιβατών υπάρχουν νέες επενδύσεις και διακοσμητικά. Επίσης, τοποθετήθηκαν ακόμα πιο αναπαυτικά καθίσματα Advanced Comfort. Επίσης, το C3 διαθέτει μεγάλο χώρο αποσκευών 300 λίτρων.

Ενισχυμένα είναι και τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, τα οποία φτάνουν συνολικά τα 12. Υπάρχουν νέοι αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω συν τα συστήματα αυτόνομης πέδησης, προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής κατεύθυνσης, κάμερα οπισθοπορείας, έλεγχος οχημάτων στις τυφλές γωνίες κ.α. Για τη συνδεσιμότητα και πολλές επιμέρους λειτουργίες του αυτοκινήτου, υπάρχει η οθόνη αφής των 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό.

Δείτε ακόμη: Citroen C3: Ο ορισμός της άνεσης και του στιλ

Οι κινητήρες του ανανεωμένου Citroen C3 είναι οι γνωστοί και αποδοτικοί 3κύλινδροι βενζίνης 1.2 λτ. PureTech 83 και 110 και ο ντίζελ 1.5 λτ. BlueHDi 100.

Get it on Google Play Download on the App Store