Νέο και συλλεκτικό Dacia Duster Black Collector Edition

Και μόνο από το όνομα καταλαβαίνει κανείς πως το εν λόγω Duster έχει δεχτεί ιδιαίτερες περιποιήσεις από την Dacia. Κάτι που αποτυπώνεται στο χρώμα και τον εξοπλισμό του ρουμανικού best seller.

Δείτε ακόμα: Νέο Dacia Duster 1.3 TCe 130 PS από 15.980 ευρώ

Το Black Collector Edition είναι ακριβώς αυτό: ένα Duster περιορισμένης παραγωγής, που απευθύνεται σε συλλέκτες και είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα. Ειδοποιός διαφορά με τα υπόλοιπα Duster -ειδικά τα μαύρα- είναι τα πλαϊνά αυτοκόλλητα στο πίσω μέρος και ο αύξων αριθμός παραγωγής που υποδέχεται τον οδηγό, στα μαρσπιέ. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το ηχοσύστημα της Focal και όλες τις δυνατότητες συνδεσιμότητας (Apple CarPlay και Android Auto).

Κάτω από το καπό υπάρχει αποκλειστικά ο κινητήρας 1.3 TCe των 130 ίππων στις 5.000 σ.α.λ. και 240 Nm ροπής στις 1.600 σ.α.λ., ο οποίος προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 11,1 δλ., τελική ταχύτητα 191 χλμ./ώρα και μεικτή κατανάλωση 6,8-7,2 λτ./100 χλμ. Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς.

Διαβάστε επίσης: Τι κοινό έχει το Dacia Duster με την Ford Mustang;

Το Dacia Duster Black Collector Edition προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Γαλλίας και θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 αντίτυπα.

Get it on Google Play Download on the App Store