Τα νέα Honda στην έκθεση της Γενεύης

Η Honda ανακοίνωσε τα μοντέλα που θα παρουσιάσει στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (8-18 Μαρτίου), μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το νέο CR-V, το Urban EV Concept, το αγωνιστικό Civic Type R TCR και το Jazz X-Road.

Διαβάστε ακόμα: Game over για το Ford Focus RS με ειδική έκδοση

Το νέο, πέμπτης γενιάς CR-V που έκανε την πρώτη εμφάνισή του τον περασμένο Οκτώβριο στις Η.Π.Α., θα εφοδιάζεται για πρώτη φορά με downsized turbo κινητήρα βενζίνης, τον 1.5 λτ. VTEC TURBO. Το ντεμπούτο του θα κάνει στη Γενεύη το υβριδικό CR-V Hybrid Prototype, το οποίο διαθέτει το υβριδικό σύστημα i-MMD (Intelligent Multi-Mode Drive) που αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα, έναν i-VTEC τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα κύκλου Atkinson χωρητικότητας 2.0 λτ. αλλά και έναν ανεξάρτητο ηλεκτροκινητήρα-γεννήτρια.

Το Urban EV θα επανεμφανιστεί στη Γενεύη ύστερα από την Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2017, Επίσης, από την Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο τον Οκτώβριο του 2017 θα έρθει στη Γενεύη το Sports EV Concept, ενώ την εμφάνισή του θα κάνει και το ηλεκτρικό NeuV.

Διαβάστε ακόμα: Βελτιωμένο Audi RS5 έτοιμο να σε κατασπαράξει (+video)

Τα βλέμματα θα συγκεντρώσει στο αγωνιστικό Civic Type R TCR, καθώς και το

. Το μικρό Honda θα αποτελεί την crossover έκδοση του Jazz και θα ξεχωρίζει εξωτερικά από τα πλαστικά προστατευτικά γύρω από τους θόλους των τροχών και τα μαρσπιέ, τις ασημί ποδιές στους προφυλακτήρες και τις 16 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Την κίνηση του Jazz X-Road αναλαμβάνει ο 1.3 λτ. 102 PS κινητήρας σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο ή CVT.

Get it on Google Play Download on the App Store