Βελτιωμένο Honda S660 Modulo X

Πριν από τρία χρόνια η Honda παρουσίασε το νέο μίνι ρόουντστερ μοντέλο της S660, το οποίο παρά τις πολύ μικρές του διαστάσεις (μήκος 3,4 μ.) και τον κινητήρα των 660 κ.εκ. παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σχεδιαστικά και σε τεχνικό επίπεδο.

Δείτε ακόμη: Αυτό το VW Golf GTI δεν υπάρχει!

Το νέο S660 Modulo X διαθέτει ακόμα πιο σπορ χαρακτηριστικά, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε οδική συμπεριφορά, μέσω των βελτιώσεων που έχει δεχτεί σε αρκετά σημεία. Εξωτερικά εφοδιάζεται με νέου σχεδιασμού πιο μυώδη ανάγλυφο προφυλακτήρα μπροστά, ενώ διαφορετικός είναι και ο πίσω προφυλακτήρας με το διαχύτη, τους αεραγωγούς και την τοποθετημένη στο κέντρο απόληξη της εξάτμισης. Το ξεχωριστό του στιλ τονίζουν με την σειρά τους οι μαύροι καθρέπτες, το ενεργό πίσω σπόιλερ, η κόκκινη υφασμάτινη οροφή και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου των 15 ιντσών εμπρός και 16 ιντσών πίσω.

Στο διθέσιο εσωτερικό υπάρχουν δίχρωμες επενδύσεις δέρματος κόκκινου – μαύρου στα καθίσματα, στο χειρόφρενο, στο τιμόνι και στο ταμπλό. Επίσης, υπάρχουν ειδικά πατάκια με το λογότυπο Modulo X, καθώς και νέος επιλογέας ταχυτήτων.

Δείτε ακόμη: Νέο Honda Civic Type R με καρότσα

Αλλαγές υπάρχουν και στο στήσιμο των αναρτήσεων με την τοποθέτηση νέων αμορτισέρ με πέντε χειροκίνητα προγράμματα ρυθμίσεων. Την κίνηση του Honda S660 Modulo X αναλαμβάνει το τοποθετημένο στο κέντρο 3κύλινδρο turbo μηχανικό σύνολο των 660 κ.εκ. απόδοσης 64 ίππων, συνδυασμένο με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με CVT με 7 προεπιλεγμένες σχέσεις μετάδοσης.

Get it on Google Play Download on the App Store