Πιο σκληροπυρηνικό Hyundai i30 N Project C

Όπως είχαμε αναφέρει πριν από λίγο καιρό, η Hyundai ετοιμάζει μια πιο γρήγορη έκδοση του i30 N, την οποία παρουσιάζει προς το παρόν με καμουφλάζ. Η πρεμιέρα του i30 N Project C θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ενώ θα κατασκευαστούν μόνο 600 οχήματα και θα διατεθούν σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης, αργότερα εντός του έτους.

Δείτε ακόμη: «Ψήνεται»το κεντρομήχανο sportscar της Hyundai

Το Hyundai i30 N Project C θα περιλαμβάνει τμήματα από ανθρακόνημα ενισχυμένο με πλαστικό και αγωνιστικού τύπου ζάντες 19 ιντσών. Το συνολικό του βάρος θα είναι χαμηλότερο από εκείνο του στάνταρ i30 N και θα είναι πιο άμεσο στις εντολές του οδηγού. Επιπλέον, θα διαθέτει εξτρά αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως είναι πιο έντονος διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα, νέο σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα και πιο έντονες ποδιές στα μαρσπιέ. Ίσως να υπάρχουν και άλλες μικροαλλαγές, που δεν γίνονται ορατές λόγω του καμουφλάζ.

Για τον κινητήρα δεν γίνεται καμία αναφορά από την Hyundai, ωστόσο θα έχει τουλάχιστον τους 275 ίππους της έκδοσης Performance Pack, ενώ η μείωση του βάρους θα συμβάλλει στην επίτευξη ταχύτερων επιδόσεων.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai i30 N (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store