Προ των πυλών το Hyundai Tuscon N Line

Ακολουθώντας το παράδειγμα του i30, η Hyundai δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες του Tucson N Line που θα ανοίξει τον σπορ χορό για το κορεατικό SUV, μέχρι τον ερχομό του κορυφαίου N των 340 ίππων.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177 PS 4WD

Όπως φαίνεται και από τις δυο teaser φωτογραφίες, το Tuscon N Line διαθέτει διαφορετικούς προφυλακτήρες με ενσωματωμένα φώτα ημέρας, χρωμιωμένη γρίλια και ζάντες μεγαλύτερης διαμέτρου σε ανθρακί χρώμα. Στο εσωτερικό βλέπουμε τον επιλογέα  του 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη με το έμβλημα N, δερμάτινες επενδύσεις με κόκκινες ραφές, σπορ καθίσματα και αλουμινένια πεντάλ.

Πέρα από τις αισθητικές επεμβάσεις και τον πλουσιότερο εξοπλισμό, το σπορτίφ Tuscon  αναμένεται να έχει πιο σφιχτή ρύθμιση στην ανάρτηση και χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος, ενώ και τα φρένα ενδεχομένως να είναι αναβαθμισμένα. Οι διαθέσιμοι κινητήρες θα είναι οι γνωστοί μας 1.6 T-GDI βενζίνης και 1.6 CRDi πετρελαίου, χωρίς διαφορές στην απόδοση.

Διαβάστε επίσης: Ανάβαση με το Hyundai i30 Fastback N (+video)

Εκτός από το N Line και το κανονικό Ν, η Hyundai ετοιμάζει και μια υβριδική έκδοση για το πετρελαιοκίνητο Tuscon που επίσης θα παρουσιαστεί στην Γενεύη και την περιμένουμε το 2020.

Get it on Google Play Download on the App Store