Εντυπωσιακό εσωτερικό το νέο SUV Kia Mohave

Το νέο μεγάλο SUV μοντέλο της Kia, το Mohave είχε παρουσιαστεί τον Αύγουστο μόνο εξωτερικά, ενώ τώρα βλέπουμε και το εσωτερικό του, το οποίο εντυπωσιάζει με την υψηλή πολυτέλεια που προσφέρει, θυμίζοντας βρετανικές λιμουζίνες.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο crossover Kia XCeed

Στο ταμπλό κυριαρχούν οι οριζόντιες γραμμές, ενώ η διχρωμία μαύρου – μπεζ, οι ξύλινες επενδύσεις, το δέρμα που καλύπτει πολλές επιφάνειες και τα ματ νίκελ τονίζουν τον premium χαρακτήρα του. Επιπλέον, εξοπλίζεται με τη νέα οθόνη TFT των 12,3 ιντσών του πίνακα οργάνων, με το επίσης νέο σύστημα πολυμέσων UVO με την μεγάλη οθόνη των 12,3 ιντσών, με ξεχωριστό πάνελ κλιματισμού για τους πίσω επιβάτες, με θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα και στη δεύτερη σειρά και με πολλά ακόμα συστήματα που ενισχύουν τις ανέσεις των έως 7 επιβατών.

Το Kia Mohave είναι αρκετά πληθωρικό και εξωτερικά, αφού έχει μήκος 4.930 χλστ., πλάτος 1.920 χλστ., ύψος 1.790 χλστ. και μεταξόνιο 2.890 χλστ., ενώ βασίζεται σε πλαίσιο τύπου σκάλας. Την κίνησή του αναλαμβάνει ένα 3.0 λτ. V6 Diesel μηχανικό σύνολο ισχύος 260 ίππων στις 3.800 σ.α.λ. και με ροπή 560 Nm στις 1.500-3.000 σ.α.λ. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Επιπλέον, ο οδηγός έχει τη διάθεσή του τα προγράμματα Eco, Sport, Comfort, Snow, Mud και Sand, συν την επιλογή των κοντών σχέσεων μετάδοσης (4WD Low).

Δείτε ακόμη: Νέα Kia XCeed και Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid

Όσον αφορά την τιμή του νέου Kia Mohave ξεκινά από 47.000.000 γουάν, τα οποία ισοδυναμούν με 35.135 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store