Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Mitsubishi L200;

Στα τέλη του 2018 η Mitsubishi είχε αποκαλύψει το νέο L200, το οποίο πάνω απ’όλα ξεχωρίζει για την ανανεωμένη σχεδίασή του, με το άκρως επιθετικό εμπρός άκρο. Το ιστορικό pickup της ιαπωνικής μάρκας με τα 41 χρόνια ιστορίας ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Dynamic Shield» με τον ογκώδη μπροστινό προφυλακτήρα, τα λεπτά φωτιστικά σώματα, τους κάθετους προβολείς ομίχλης, τη μακρόστενη μάσκα και τις χρωμιωμένες επενδύσεις.

Δείτε ακόμη: Η τιμή του Mitsubishi Outlander PHEV στην Ελλάδα

Στο εκσυγχρονισμένο εσωτερικό έχει ανασχεδιαστεί η κεντρική κονσόλα, βελτιώθηκε η ποιότητα των υλικών, τοποθετήθηκε νέος πίνακας οργάνων και τιμόνι, ενώ οι ανέσεις δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από ένα επιβατικό αυτοκίνητο.

Την κίνηση του νέου Mitsubishi L200 αναλαμβάνει το 2.4 λτ. μηχανικό σύνολο πετρελαίου των 181 ίππων και 430 Nm ροπής από τις 2.500 σ.α.λ., το οποίο συνδυάζεται με αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων (5άρι αυτόματο στο υπάρχον L200). Οι εκτός δρόμου ικανότητές του είναι ακόμα καλύτερες, καθώς το σύστημα τετρακίνησης Super-Select 4WD αποκτά Off-Road Mode και βελτιστοποιεί την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών Gravel, Mud/Snow, Sand και Rock. Επιπλέον, η Mitsubishi προσφέρει την επιλογή του Easy-Select 4WD, που αποτελεί μια απλουστευμένη εκδοχή του Super-Select.

Δείτε ακόμη: Το Mitsubishi Evo ετοιμάζεται για μεγαλειώδες comeback!

Για την ενίσχυση της ενεργητικής ασφάλειας φροντίζουν τα συστήματα Forward Collision Mitigation για την αποτροπή ενδεχόμενης σύγκρουσης με οχήματα και πεζούς, το Blind Spot Warning εκμηδενίζει τις «τυφλές» γωνίες και το Rear Cross Traffic Alert κάνει το ίδιο για την οπισθοπορεία. Ιδιαίτερης μνείας χρήζει το Ultrasonic Misacceleration Mitigation System, το οποίο ομαλοποιεί την παροχή του γκαζιού όταν το αυτοκίνητο κινείται σε χαμηλές ταχύτητες ή επιταχύνει σε χαμηλές στροφές με λίγο γκάζι.

Στην Ελλάδα το νέο Mitsubishi L200 θα έρθει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ δεν αποκλείεται να μπει στην παραγωγή και το ακόμα πιο σκληροτράχηλο L200 Absolute, που είδαμε ως πρωτότυπο.

Δείτε ακόμη: Νέο Mitsubishi Shogun Sport SVP ειδικών αποστολών!

Get it on Google Play Download on the App Store