Tα μοντέλα της Mitsubishi στην Γενεύη

Σε λιγότερο από 2 εβδομάδες οι πύλες της 89ης Έκθεσης της Γενεύης θα ανοίξουν, με την Mitsubishi να μας παρουσιάζει τα μοντέλα που θα έχει στο περίπτερό της.

Δείτε ακόμα: Mitsubishi άτοκο, με δόση 100 ευρώ και έκπτωση

Πρώτο και καλύτερο το ανανεωμένο L200, το οποίο ενσωματώνει την μάσκα «Dynamic Shield» και γίνεται πιο δυναμικό από ποτέ. Στο ίδιο μοτίβο και το ASX, που έχει ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές τόσο στην εμφάνιση, όσο και την γκάμα. Ντίζελ πλέον δεν υφίσταται, ούτε 1.600αρι ατμόσφαιρα, κάτι που σημαίνει ότι το crossover της Mitsubishi μένει μόνο με τον 2λιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα των 150 ίππων. To Space Star δεν θα μπορούσε να λείπει, ούτε φυσικά η εμπορική ατμομηχανή των «Τριών Διαμαντιών», το Eclipse Cross. Ίσης, αν όχι μεγαλύτερης, σημασίας είναι το plug-in υβριδικό Outlander PHEV, το οποίο είναι το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της κατηγορίας στην Ευρώπη και δεσπόζει στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων στις χώρες της Σκανδιναβίας.

Διαβάστε επίσης: Τραγικό τέλος του τελευταίου Mitsubishi Lancer Evo (+video)

Πέραν αυτών αναμένεται η παρουσίαση ενός πρωτοτύπου ηλεκτρικού SUV, με την ονομασία Engelberg Tourer. Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά την επίσημη παρουσίαση του στην Γενεύη. Το μόνο σίγουρο είναι πως το Engelberg Tourer αντικατοπτρίζει τις δύο κορυφαίες προτεραιότητες της Mitsubishi για μελλοντική ανάπτυξη προϊόντων, που είναι τα crossovers και η ηλεκτροκίνηση.

Get it on Google Play Download on the App Store