Νέο Mitsubishi ASX με extreme makeover (+video)

Πλήρως ανανεωμένο το compact crossover της Mitsubishi, το οποίο υιοθετεί την εταιρική ταυτότητα που πρωτοσυναντήσαμε στο Eclipse Cross και αποκτά πιο δυναμική εμφάνιση από ποτέ!

Όπως είναι φυσικό, τα βλέμματα συγκεντρώνει το εντελώς διαφορετικό εμπρός μέρος με την μάσκα «Dynamic Shield» και τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα. Η διαμόρφωση θυμίζει αρκετά την αντίστοιχη στο ανανεωμένο L200, με τις χρωμιωμένες λωρίδες να πλαισιώνουν τα κάθετα τοποθετημένα φλας και τους προβολείς ομίχλης. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές συνεχίζουν με παρόμοιους ρυθμούς, ενσωματώνοντας νέα φανάρια τεχνολογίας LED και ολικά ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, με πιο περιπετειώδη και επιθετική διαμόρφωση. Στο δεύτερο σκέλος συνδράμουν οι δυο πλευρικοί αεραγωγοί, ενώ το πρώτο είναι προσφορά της μεγαλύτερης προστατευτικής ποδιάς που αναλαμβάνει να αυξήσει την γωνία αποχώρησης.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 MIVEC 163 PS 2WD

Στο εσωτερικό δεσπόζει η νέα οθόνη αφής των 8 ιντσών, στην οποία φιλοξενείται το σύστημα πολυμέσων SDA (Smartphone-link Display Audio) με σύστημα πλοήγησης TomTom και όλες τις σύγχρονες λειτουργίες συνδεσιμότητας.

Τα μεγάλα -και δυσάρεστα- νέα αφορούν τα τεκταινόμενα κάτω από το εντυπωσιακά αναβαθμισμένο αμάξωμα. Ο 1.600αρης ατμοσφαιρικός κινητήρας των 117 ίππων καταργείται και μοναδική διαθέσιμη επιλογή πλέον θα είναι ο 2λιτρος MIVEC των 150 ίππων, είτε με 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο είτε με διαρκούς μεταβαλλόμενης σχέσης INVECS 3-III CVT, το οποίο προσφέρει και 6 προεπιλεγμένες σχέσεις στην Sport λειτουργία. Οι υποψήφιοι αγοραστές, τέλος, θα μπορούν να διαλέξουν μεταξύ κίνησης εμπρός ή AWD.

Διαβάστε επίσης: Τραγικό τέλος του τελευταίου Mitsubishi Lancer Evo (+video)

Στην Ελλάδα το περιμένουμε μετά το καλοκαίρι.

Get it on Google Play Download on the App Store