Τίτλοι τέλους με το Mitsubishi Pajero Final Edition

Το Mitsubishi Pajero αποτελεί ένα από τα πιο θρυλικά εκτός δρόμου οχήματα, έχοντας διαγράψει μια ιστορία 36 ετών και 15 νίκες στο Ράλι Ντακάρ. Το υπάρχον, τέταρτης γενιάς Mitsubishi Pajero το οποίο βρίσκεται στην παραγωγή από το 2006, πλησιάζει στην λήξη της καριέρας του. Για το λόγο αυτό η Mitsubishi λανσάρει το Pajero Final Edition, όπου θα διατεθεί σε 1.000 αριθμημένα αντίτυπα σε εκδόσεις με 3θυρα και 5θυρα αμαξώματα.

Δείτε ακόμη: «Κάρφωσε» όπισθεν ενώ πήγαινε με 65 χλμ./ώρα

Το 3θυρο Pajero Final Edition πωλείται στη Γερμανία από 36.990 ευρώ και εφοδιάζεται με αρκετά μοναδικά αξεσουάρ, που ενισχύουν περεταίρω τον off road χαρακτήρα του. Εξωτερικά διακρίνονται οι μαύρες ζάντες αλουμινίου με τα χωμάτινα ελαστικά, το μαύρο αλουμινένιο bull bar και οι μαύρες ράγες οροφής. Επιπλέον, εξοπλίζεται με διάφορα εξοπλιστικά στοιχεία, όπως πλυστικά στα εμπρός φανάρια, αισθητήρες βροχής και φωτός, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, cruise control, φιμέ παράθυρα, κ.λπ.

Το μεγαλύτερο 5θυρο Pajero Final Edition κοστίζει στη Γερμανία από 40.990 ευρώ και εφοδιάζεται με δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, με αεροτομή στο τελείωμα της οροφής, με φωτιζόμενα διακοσμητικά στο εσωτερικό των μαρσπιέ, με δερμάτινα καθίσματα, με ηλιοροφή και με σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών και σύστημα πλοήγησης.

Την κίνηση του Mitsubishi Pajero Final Edition αναλαμβάνει το μηχανικό σύνολο πετρελαίου των 3.2 λτ. ισχύος 190 ίππων και 441 Nm ροπής, με μεικτή κατανάλωση από 9,0 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 από 238 γρ./χλμ.

Δείτε ακόμη: Έρχεται το «καυτό» Toyota Auris

Get it on Google Play Download on the App Store