Νέο Audi RS 4 Avant με επιρροές από RS 6

Η Audi ολοκληρώνει την συνεχίζει τις παρουσιάσεις της γκάμας των μοντέλων RS, με το RS 4 να ακολουθεί το RS 6 και να αντλεί μπόλικη έμπνευση από αυτό.

Δείτε ακόμα: Βροντερό νέο Audi RS 7 Sportback με 600 ίππους και 800 Nm

Το εμπρός μέρος είναι χαρακτηριστικό, με τους Γερμανούς να ανασχεδιάζουν τα LED φώτα ημέρας και τη μάσκα, κάνοντας την πιο φαρδιά και δίνοντας μαύρο gloss φινίρισμα. Στο προφίλ ξεχωρίζουν τα φουσκωμένα φτερά, τα οποία είναι 30 χλστ. φαρδύτερα από αυτά στα συμβατικά A4 Avant. Πίσω συναντάμε επίσης νέα γραφικά στα φωτιστικά σώματα και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, μαζί με το ανάλογο φρεσκάρισμα στον διαχύτη.

Στο εσωτερικό δεσπόζουν τα μπάκετ καθίσματα, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει ο ψηφιακός τόνος με την οθόνη αφής των 10,1 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, για τον έλεγχο του συστήματος πολυμέσων MMI, και του Virtual Cockpit.

Διαβάστε επίσης: Μοναδικά βελτιωμένο Audi A1 400 ίππων από την ABT

Κάτω από το ανανεωμένο παρουσιαστικό, τα πράγματα συνεχίζουν ως είχαν. Ο twinturbo V6 των 2.9 λίτρων αποδίδει 450 ίππους στις 5.700-6.700 σ.α.λ. και 600 Nm ροπής στις 1.900-5.000 σ.α.λ., με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο Tiptronic και το σύστημα τετρακίνησης quattro να μεταφέρουν την ισχύ σε όλους τους τροχούς. Συνδυασμός που εξασφαλίζει επιτάχυνση της τάξης των 4,1 δλ. για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα, ενώ ο ηλεκτρονικός περιορισμός της τελικής ποικίλει: κανονικά βρίσκεται στα καθιερωμένα 250 χλμ./ώρα, ενώ με το Performance Pack μετατοπίζεται στα 280 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store