Νέο και «σκανδαλιάρικο» Subaru FUCKS (+video)

Δεν διαβάζετε λάθος, ούτε πρόκειται για κάποιο ορθογραφικό. Η Subaru παρουσίασε ένα νέο μοντέλο, με το όνομα FUCKS!

Για την ακρίβεια, πρόκειται για ειδική έκδοση του Forester. Το «FUCKS» είναι αρτικόλεξο και σημαίνει «Forester Ultimate Customized Kit Special» και συνοδεύεται από την λέξη «edition», την οποία οι Ιάπωνες άφησαν τεχνηέντως εκτός αναφορών στην παρουσίαση του μοντέλου, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σιγκαπούρης. Πρόκειται για ένα Forester φορτωμένο με όλο τον κατάλογο των έξτρα και τις περιποιήσεις της Subaru Tecnica International.

Δείτε ακόμα: «Ψήνεται» συνεργασία Subaru-Toyota για το νέο WRX STI

Το μπλε χρώμα δεσπόζει, όπως και οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, μαζί με τις αεροδυναμικές προσθήκες (κλασικά, splitter στον επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή και νέος προφυλακτήρας) και τις κόκκινες λωρίδες μετατρέπουν το Forester σε καθαρό STI, από εμφανισιακής πλευράς.

Το ίδιο ισχύει για την καμπίνα, όπου τιμόνι, πεντάλ και μπάκετ καθίσματα προέρχονται από τα ράφια των κορυφαίων Subaru.

Διαβάστε επίσης: Subaru Impreza «γαζώνει» Lamborghini (+video)

Για την κατάσταση που επικρατεί κάτω από το καπό, δεν υπάρχει πληροφόρηση. Το Forester που πωλείται στη Σιγκαπούρη κινείται αποκλειστικά με τον συνδυασμό 2λιτρου ατμοσφαιρικού boxer 156 ίππων/196 Nm ροπής και κιβωτίου συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης Lineartronic. Η Subaru δεν ανακοινώνει πληροφορίες, όμως βάσει της εικόνας που έχουμε από το εσωτερικό στο video, όταν ανοίγει η πόρτα και βλέπουμε τον επιλογέα του CVT, έχουμε να κάνουμε με καθαρά αισθητική αναβάθμιση. Και ονομαστική, βεβαίως!

Get it on Google Play Download on the App Store