Πιο συναρπαστικό Nissan Navara N-Guard

Η Nissan ενισχύει τον πολυτελή χαρακτήρα του Navara Ν-Guard, μέσω των νέων προσθηκών στο αμάξωμα και στο εσωτερικό του. Εξωτερικά, το καινούργιο μπλε ηλεκτρίκ με τα μαύρα διακοσμητικά αυτοκόλλητα, έρχεται να συμπληρώσει την παλέτα με το μαύρο, το λευκό και το γκρι χρώμα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Nissan Juke 1.0 DIG-T 117 PS

Το Navara N-Guard διαθέτει τώρα μια προστατευτική επικάλυψη στην καρότσα του, η οποία εκτός από την αναβάθμιση της εμφάνισης, φροντίζει να απορροφά κραδασμούς και θορύβους. Η νέα επένδυση είναι πιο ανθεκτική, καθιστώντας το Navara N-Guard το κατάλληλο pickup, τόσο για εργασία όσο και για διασκέδαση.

Στο εσωτερικό, η πιο πολυτελής εικόνα γίνεται αμέσως αντιληπτή και από τις σημαντικές λεπτομέρειες. Ανάμεσά τους, οι μπλε ραφές για τα δερμάτινα καθίσματα και ο κρυφός εσωτερικός φωτισμός στο ύψος των ποδιών.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Nissan X-Trail 1.3 DIG-T 160 PS DCT

Το νέο Navara N-Guard μπορεί να ρυμουλκήσει έως 3.500 κιλά και να μεταφέρει πάνω από 1.100 κιλά φορτίου. Το πρόσφατα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης με τέσσερα δισκόφρενα και η αναθεωρημένη πίσω ανάρτηση, δίνουν προστιθέμενη αξία στο μοντέλο, διευκολύνοντας το χειρισμό και τον έλεγχο.

Το N-Guard έρχεται με τον 2.3 λτ. twin turbo κινητήρα diesel, ισχύος 190 PS και ροπής 450 Nm, με επιλογή είτε χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων 6 σχέσεων, ή 7τάχυτου αυτόματου. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν το αξιόπιστο σύστημα τετρακίνησης με κοντές σχέσεις.

Δείτε ακόμη: Νέο…παλιό Nissan Navara με 310 ίππους (+video)

Μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών του Nissan Intelligent Mobility είναι επίσης στάνταρ, συμπεριλαμβανομένων των Έξυπνων Συστημάτων Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης, Πανοραμικής Θέασης και Υποβοήθησης Εκκίνησης σε Ανωφέρεια. Το Navara N-Guard είναι επίσης εξοπλισμένο με προηγμένη συνδεσιμότητα, χάρη στο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας NissanConnect, μια βελτιωμένη, φιλική προς το χρήστη οθόνη 8 ιντσών, καθώς και με τις υπηρεσίες NissanConnect, που επιτρέπουν σε οδηγό και επιβάτες να είναι πλήρως συνδεδεμένοι, εντός του οχήματος.

Η παραγωγή του νέου Navara N-Guard ξεκινά αυτό το μήνα και θα είναι εμπορικά διαθέσιμο από τον Μάρτιο, σε όλη την Ευρώπη.

Δείτε ακόμη: Άτρωτο Nissan Navara με 1,6 εκ. χιλιόμετρα!

Get it on Google Play Download on the App Store