Γοητεύει η μοναδική αυτή Porsche Macan S

Υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες πολυτελών και μη αυτοκινήτων, που θέλουν το αυτοκίνητο που έχουν στην κατοχή τους να διαφέρει από των υπολοίπων. Για το λόγο αυτό αρκετοί premium κατασκευαστές έχουν δημιουργήσει εξειδικευμένα βελτιωτικά τμήματα. Η Porsche, μέσω του Porsche Exclusive Manufaktur, βελτίωσε μια Macan S, προσδίδοντας της, κύρος, extra δυναμισμό, αλλά και πλήθος πρόσθετου εξοπλισμού.

Δείτε ακόμη: Eλληνικό Honda S2000 Turbo «καταπίνει» Porsche Panamera (+video)

Η Porsche Exclusive Manufaktur δεν έχει επέμβει στον κινητήρα της Macan S, όμως απλά έχει βελτιώσει την εμφάνιση και τον εσωτερικό διάκοσμο του πολυτελούς SUV.

Έχει τοποθετηθεί το σπορ πακέτο SportDesign, το οποίο διαθέτει διαφορετικούς προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, αλλά και δυναμικά sideskirts. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στην απόχρωση Volcano Grey, με τον εξωτερικό σχεδιασμό να ολοκληρώνεται με τις ζάντες 20 ιντσών και τις τετραπλές απολήξεις των εξατμίσεων.

Διαβάστε ακόμη: Nέες Porsche 718 Cayman T & Boxster T (+video)

Στο εσωτερικό συναντάμε δίχρωμη δερμάτινη επένδυση, extra διακοσμητικά από ξύλο καρυδιάς, ενώ υπάρχουν σε επιλεγμένα σημεία μεταλλικές ενθέσεις που αναδεικνύουν τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου. Κατ᾽ επιλογή ο ιδιοκτήτης μπορεί να προσαρμόσει το προαιρετικό σπορ σύστημα εξατμίσεων, το οποίο παράγει έναν εξαιρετικό ήχο, άμεσα ελεγχόμενο από ένα κουμπί στη κεντρική κονσόλα.

Η Porsche Macan S εφοδιάζεται με 3.0 λτ. κινητήρα ισχύος 354 ίππων και 480 Nm ροπής, επιταχύνει από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,3 δλ. (5,1 δλ. με το Sport Plus), η τελική ταχύτητα φτάνει τα 254 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 8,9 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 204 γρ./χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store