Νέο μικρό SUV Renault Triber

Η Renault παρουσίασε την πρώτη εικόνα του νέου μικρού SUV μοντέλου της με την ονομασία Triber, το οποίο θα αποκαλυφθεί πλήρως στην Ινδία, στις 19 Ιουνίου και τοπική ώρα 2:15 μ.μ. (11:45 ώρα Ελλάδας).

Δείτε ακόμη: Νέο Renault Koleos με υπερσύγχρονους ντίζελ

Προς το παρόν οι επίσημες πληροφορίες είναι ελάχιστες και η γαλλική μάρκα αναφέρει ότι έχει και σχεδιαστεί για την Ινδία, ενώ βασίζεται σε μια νέα επαναστατική πλατφόρμα και φέρνει τους καλύτερους χώρους στη κατηγορία του με την πρωτοποριακή διαμόρφωσή του. Το μήκος του Triber είναι 3,99 μ. και θα κυκλοφορήσει στους δρόμους το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Ανεπίσημες πηγές λένε ότι θα βασίζεται σε μια τροποποιημένη πλατφόρμα CMF-A, στην οποία κατασκευάζεται και το Renault Kwid. Επίσης, αναφέρεται ότι θα έχει θέσεις για 7 επιβάτες, παρά τα μόλις 4 μέτρα μήκους του και την κίνησή του θα αναλαμβάνει ένας 1.000άρης βενζίνης ατμοσφαιρικός και αργότερα με turbo.

Δείτε ακόμη: Νέο Renault Clio: Κινητήρες, επιδόσεις και πότε έρχεται

Σχεδιαστικά, όσο διακρίνεται το εμπρός άκρο του φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το αντίστοιχο τμήμα των υπολοίπων SUV της Renault.

Get it on Google Play Download on the App Store