Νέο σπορτίφ Skoda Scala Monte Carlo

Το νέο μικρομεσαίο χάτσμπακ μοντέλο της Skoda, το Scala παρουσιάζεται στην έκδοση Monte Carlo, η οποία συνδυάζει σπορτίφ χαρακτηριστικά με πλούσιο εξοπλισμό. Η πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και το λανσάρισμά του θα γίνει από το τέταρτο τρίμηνο του 2019.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο μικρό SUV Skoda Kamiq

Εξωτερικά την πιο δυναμική εικόνα του νέου Scala Monte Carlo ενισχύουν μια σειρά από αλλαγές και προσθήκες σε μαύρη απόχρωση, όπως είναι η μάσκα, οι καθρέπτες, το σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, τα ένθετα στα μαρσπιέ, τα πλαίσια των παραθύρων, ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα και τα γράμματα «SKODA» στην πόρτα του πορτ μπαγκάζ. Επίσης τα full-LED εμπρός φωτιστικά σώματα έχουν σκουρόχρωμο πλαίσιο, ενώ οι ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών ή των 18 ιντσών (προαιρετικές) συμπληρώνουν τον ειδικό σχεδιασμό του Scala Monte Carlo.

Στον στάνταρ εξοπλισμό του περιλαμβάνονται –εκτός άλλων- τα σκουρόχρωμα πλευρικά παράθυρα, η πανοραμική οροφή με τη γυάλινη προέκταση στο παράθυρο της πόρτας του χώρου αποσκευών και η μαύρη αεροτομή στο τελείωμα της οροφής.

Δείτε ακόμη: «Τελικές» με το νέο Skoda Scala 1.5 TSI (+video)

Πολλές αλλαγές συναντώνται και στο εσωτερικό, χαρίζοντάς του σπορ εικόνα. Τα εμπρός καθίσματα με την ενισχυμένη πλευρική στήριξη και το ενσωματωμένο προσκέφαλο διαθέτουν κόκκινες λωρίδες στα πλαϊνά, ενώ ίδιας απόχρωσης διακοσμητικά υπάρχουν στο ταμπλό και στις πόρτες. Κόκκινες είναι ακόμη οι ραφές στον επιλογέα των ταχυτήτων και στο τιμόνι με τη δερμάτινη διάτρητη επένδυση. Επίσης, το Scala Monte Carlo εξοπλίζεται με ατμοσφαιρικό φωτισμό, με πεντάλ αλουμινίου, ειδικά πατάκια, μαύρη οροφή και με διακοσμητικά στο εσωτερικό των μαρσπιέ με το λογότυπο SCALA.

To Scala Monte Carlo θα είναι διαθέσιμο με όλους τους κινητήρες. Αυτοί είναι οι 1.0 TSI των 95 και 116 ίππων, ο 1.5 TSI 150 PS και ο 1.6 TDI 116 PS.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Skoda Scala 1.0 TSI 116 PS

Get it on Google Play Download on the App Store