«Μπλακάουτ» για τo νέo Toyota Corolla Nightsade

Καμία σχέση με τις δυσλειτουργίες του δικτύου της ΔΕΗ, καθώς «blackout» ονομάζεται η τάση «σκοτεινιάσματος» ειδικών εκδόσεων, με μαύρες ζάντες, μάσκα, καθρέπτες και σε αρκετές περιπτώσεις (όπως στην περίπτωση του Opel Corsa Black Edition) οροφή. To Toyota Corolla Nightsade τα έχει όλα, εκτός από το τελευταίο.

Δείτε ακόμα: Ετοιμάζονται σπορ Toyota Corolla και Hilux!

Διαθέσιμο τόσο σε χάτσμπακ, όσο και σε σεντάν αμάξωμα, το Nightsade ξεχωρίζει χάρις στο «μαύρισμα» που έχουν υποστεί η μάσκα, τα καλύμματα των καθρεπτών, τα χερούλια των θυρών, η κεραία, το spoiler και φυσικά, οι ζάντες των 18 ιντσών. Εκτός από το κλασικό λευκό χρώμα (Super White), το μαύρο συνδυάζεται με το εξίσου παραδοσιακό ασημί (Classic Silver Metallic), ενώ το Midnight Black Metallic προσφέρει τον πιο σκοτεινό και full black συνδυασμό.

Διαβάστε επίσης: Πρώτο στον κόσμο σε πωλήσεις το Toyota Corolla

Καθότι μιλάμε για εκδόσεις που -αρχικά- αφορούν την αγορά των Η.Π.Α., κάτω από το καπό των Corolla και Corolla Sedan Nightsade συναντάμε 3 διαφορετικά μοτέρ: το υβριδικό σύνολο των 1.8 λίτρων και 122 ίππων που γνωρίζουμε (και δοκιμάζουμε το πόσο δυνατά επιταχύνει) και εδώ, το 1.800άρι των 140 ίππων και το 2λιτρο των 169. Οι των ειδικών εκδόσεων εκεί είναι από 700 (για το Sedan) και 900 (για το πεντάθυρο) δολάρια περισσότερα, σε σχέση με τα αντίστοιχα συμβατικά επίπεδα εξοπλισμού.

Get it on Google Play Download on the App Store