Πιο σπορ από ποτέ το Toyota Prius από την TRD

To μαγικό ραβδί του Toyota Racing Development έκανε το Prius πιο άγριο και πιο σπορ.

Αναμφίβολα το υβριδικό Prius δεν φτιάχτηκε για τους λάτρεις των σπορ αυτοκινήτων, μιας και σκοπός παραγωγής του ήταν η οικονομική και οικολογική μετακίνηση! Παρόλα αυτά η TRD θέλει να προσφέρει το Prius με μια πιο επιθετική όψη για τους πιο ανήσυχους οδηγούς. Η Toyota Racing Development προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξωτερικών βελτιώσεων, οι οποίες ταιριάζουν γάντι στο ανανεωμένο Prius που γνωρίσαμε στο Auto Show του Los Angeles.

Δείτε ακόμη: Νέο Toyota Prius και με τετρακίνηση

Το bodykit είναι ήδη διαθέσιμο στην Ιαπωνική αγορά και θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στην έκθεση του Τόκιο 2019 και μπορεί να αγοραστεί είτε μεμονωμένα, είτε συνδυαστικά, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Highlight αποτελούν το κόκκινα βαμμένο start/stop μπουτόν με το λογότυπο της Toyota Racing Development, αλλά και οι έως 18 ιντσών ζάντες με τις οποίες μπορεί να εξοπλιστεί το Prius.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο αγωνιστικό Toyota Prius με V8 500 ίππων (+video)

Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση οι μηχανικοί πραγματοποίησαν και μερικές αλλαγές στο λογισμικό του μοντέλου, όπως και στο σύστημα Motion Control Beam που προσφέρει μεγαλύτερη άνεση κατά την οδήγηση αλλά και βελτιωμένη πρόσφυση.

Get it on Google Play Download on the App Store