Δείτε και οδηγείστε όλα τα SUV της VW

Η Volkswagen διαθέτει την πληρέστερη γκάμα στα SUV στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία. Από τα μικρότερα T-Cross και T-Roc μέχρι το δημοφιλές Tiguan και τη ναυαρχίδα της μάρκας, το κορυφαίο Touareg.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Volkswagen T-Roc 1.5 TSI ACT 150 PS

Το πλέον σημαντικό, προσφέρει οδηγική ικανοποίηση, κορυφαία τεχνολογία και ασφάλεια, σε πολύ ελκυστικό design και με state-of-the-art δυνατότητες συνδεσιμότητας, σε εξαιρετικές τιμές. Μία πρώτη γνωριμία με αυτό το μοναδικό αυτοκινητιστικό συνδυασμό, μπορεί να έχει ο καθένας μέσα από το Volkswagen SUV & Sport Live, ένα ιδιαίτερο road-show που δίνει την ευκαιρία σε όλους – και όχι μόνο στους φίλους της μάρκας – να οδηγήσουν τα μοντέλα της Volkswagen.

Μετά από μία σύντομη παρουσία στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες, τo Volkswagen SUV & Sport Live επισκέπτεται τους επίσημους εμπόρους της μάρκας στην Αττική. Με έναρξη την Τρίτη 18 Ιουνίου και έως και την Πέμπτη 27 Ιουνίου, ένας στόλος από T-Cross, T-Roc, Tiguan και Touareg είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων να τα δουν, να μάθουν περισσότερα αλλά και να τα οδηγήσουν. Μαζί τους, μερικές ιδιαίτερες εκδόσεις μοντέλων της μάρκας, συγκεκριμένα τα Arteon R-Line, Golf R-Line καθώς και τα «γρήγορα» Polo GTI και up! GTI, συμπληρώνουν τη μοναδική οδηγική ευκαιρία. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του road-show θα ισχύσουν και ιδιαίτερες προσφορές σε συγκεκριμένα μοντέλα, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να κλείσει το Volkswagen των ονείρων του.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή VW T-Cross 1.0 TSI 95 PS

Οι ώρες λειτουργίας του Volkswagen SUV & Sport Live είναι 10.00 το πρωί με 09.00 το βράδυ ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Τρίτη 18 Ιουνίου, Karenta Αργυρούπολη
  • Τετάρτη 19 Ιουνίου, Volkswagen – Φιλιππαίος
  • Πέμπτη 20 Ιουνίου, Volkswagen – Γρατσίας
  • Παρασκευή 21 Ιουνίου, Karenta Μαρούσι
  • Δευτέρα 24 Ιουνίου, Volkswagen – ΑΦΟΙ Φιλοσίδη
  • Τρίτη 25 Ιουνίου, Volkswagen – Autoclub
  • Τετάρτη 26 Ιουνίου, Karenta Πειραιώς
  • Πέμπτη 27 Ιουνίου, Volkswagen – Μαρινάτος

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Volkswagen SUV & Sport Live, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στο VOLKSWAGEN_SUV&SPORT_LIVE!

Get it on Google Play Download on the App Store