Skoda Karoq RS το 2019 με 300 άλογα

Μετά την παρουσίαση του πρώτου SUV στην οικογένεια των σπορ μοντέλων RS, του Kodiaq RS, η Skoda ετοιμάζει και Karoq RS, αλλά με κινητήρα βενζίνης και όχι πετρελαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Auto Bild Γερμανίας, το Karoq RS θα εφοδιάζεται με τον 2.0 λτ. TSI κινητήρα του CUPRA Ateca με τους 300 ίππους.

Δείτε ακόμη: Skoda Octavia σαν καινούργια με 1.000.000 χλμ. (+video)

Άλλωστε το Karoq με το Ateca μοιράζονται πολλά μηχανικά μέρη στις εκδόσεις που διατίθενται, αν και το καθένα έχει διαφορετικό προσανατολισμό (πιο άνετο το Karoq και πιο σπορτίφ το Ateca). Φυσικά το Karoq RS θα φέρει πολλές αλλαγές σε σχέση με τις πιο ήπιες εκδόσεις του, στο αμάξωμα, εσωτερικό και στο στήσιμο των αναρτήσεων. Μια εικόνα για το πως θα μπορούσε να έμοιαζε εξωτερικά το Karoq RS μπορούμε να δούμε μέσω της ηλεκτρονικά επεξεργασμένης φωτογραφίας του ανεξάρτητου σχεδιαστή X-Tomi.

Σύμφωνα με την Auto Bild, το Karoq RS θα εξοπλίζεται με ρυθμιζόμενη ανάρτηση, με τετρακίνηση, μεγαλύτερες ζάντες και ελαστικά, με σπορ καθίσματα, επενδύσεις από ανθρακόνημα και διάφορα ακόμα απαραίτητα σπορ αξεσουάρ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η υπάρχουσα γκάμα του Karoq απαρτίζεται από τα μηχανικά σύνολα βενζίνης 1.0 TSI 115 PS και 1.5 TSI 150 PS και από τα πετρελαίου 1.6 TDI 115 PS και 2.0 TDI 150 PS.

Δείτε ακόμη: Φανταστικό Skoda Kodiaq RS για… αγρότες!

Get it on Google Play Download on the App Store