Το τέλειο αγροτικό Toyota Land Cruiser pickup

Τα pickup οχήματα έχουν πολλούς φανατικούς θαυμαστές αλλά και κατόχους, αφού ειδικά τα σύγχρονα μοντέλα προσφέρουν τις ανέσεις των SUV με τις ικανότητες κίνησης των σκληροτράχηλων 4×4, συν τη δυνατότητά τους να φορτώνουν μεγάλα και βαριά αντικείμενα.

Δείτε ακόμη: «Μπλακάουτ» για τo νέo Toyota Corolla Nightsade

Το εικονιζόμενο Toyota βασίζεται στο διπλοκάμπινο Land Cruiser 70 που πωλείται στην Αυστραλία, ωστόσο με τις κατάλληλες και πολλές επεμβάσεις από την εταιρεία Patriot Campers Off Road (PCOR) έχει γίνει ένα pickup, το οποίο σίγουρα πάρα πολλοί θα ήθελαν τα το έχουν δικό τους. Οι μετατροπές και αλλαγές που έχουν γίνει αφορούν το αμάξωμά του, αλλά και τις αναρτήσεις.

Εξωτερικά, το μπεζ χρώμα του αμαξώματός το με τις αυτοκόλλητες ταινίες στα πλαϊνά, το σήμα της Toyota πάνω στο καπό, οι νίκελ καθρέπτες και η νίκελ μάσκα ενισχύουν την ρετρό εικόνα του αυτοκινήτου. Ξεχωριστά του στοιχεία αποτελούν ακόμη ο αναπνευστήρας, οι προεκτάσεις των φτερών από αλουμίνιο, οι νέοι προφυλακτήρες με τους ενσωματωμένους εργάτες εμπρός – πίσω, τα LED φώτα και τα σκαλοπάτια στα μαρσπιέ. Επίσης στο πίσω μέρος ο κλειστός χώρος φόρτωσης έχει αντικατασταθεί από καρότσα με μπάρα και γάντζους.

Δείτε ακόμη: Πόσο κάνει το νέο Toyota Avalon TRD των 301 ίππων;

Πολλές αλλαγές έχουν γίνει και στις αναρτήσεις του, αφού έχουν τοποθετηθεί νέα ελατήρια και αμορτισέρ, νέοι άξονες, διαφορικά και πολλά επιμέρους μηχανικά τμήματα. Μαζί με τα χωμάτινα ελαστικά των 35 ιντσών με τις ζάντες των 17 ιντσών, το συγκεκριμένο βελτιωμένο Land Cruiser είναι το απόλυτο pickup για off-roading.

Επιπλέον έχει τοποθετηθεί νέα εξάτμιση και intercooler στο πάνω μέρος του κινητήρα. Το εργοστασιακό Land Cruiser 70 τροφοδοτείται με 4.5 λτ. V8 turbo diesel κινητήρα ισχύος 205 ίππων στις 3.600 σ.α.λ. και με ροπή 430 Nm στις 1.200-3.200 σ.α.λ. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω 5τάχυτο μηχανικού κιβωτίου, ενώ τα 180 λτ. του ρεζερβουάρ εξασφαλίζουν μεγάλη αυτονομία.

Δείτε ακόμη: Ετοιμάζονται σπορ Toyota Corolla και Hilux!

Η τιμή του με όλες αυτές τις μετατροπές ανέρχεται στα 189.000 δολάρια Αυστραλίας (115.000 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store