Έτοιμη για…αποκαλύψεις η νέα BMW Σειρά 3 (+video)

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες έκαναν την αρχή. Το video με τις δοκιμές εξέλιξης έδωσε κίνηση στην εικόνα και έκαναν περισσότερο εύληπτο το αποτέλεσμα. Μετά ήταν η φωτογραφία με το σεντόνι, η οποία πρακτικά μας έδωσε το μπροστινό μέρος. Τώρα ήρθε η ώρα μερικών ακόμα πλάνων, αυτή τη φορά από τη γραμμή παραγωγής, για να μας δείξουν πως η νέα BMW Σειρά 3 είναι έτοιμη να εμφανιστεί και να «κατακτήσει» το κοινό της.

Σε αυτό, εκτός από την διαδικασία συναρμολόγησης και την προσοχή που δίδεται στην ποιότητα αυτής, βλέπουμε την οπίσθια όψη της νέας 3αρας, η οποία φέρει έντονες επιρροές από την αντίστοιχη της δεύτερης γενιάς X4 (για την οποία μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα εδώ). Το σχήμα «L» παραμένει, αλλά πλέον χαρακτηρίζεται από το πολύ λεπτό και μακρύ μοτίβο, που σκοπό έχει να προσδώσει δυναμισμό και την αίσθηση του αυξημένου πλάτους.

Δείτε ακόμα: Με αυτή τη BMW M240i μπορείς να κερδίσεις 100.000 ευρώ!

Κατά τα άλλα, οι πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη παραμένουν ως είχαν. Το μοντέλο που βλέπουμε τόσους μήνες, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για την Μ340i M Performance. Την έκδοση, δηλαδή, που θα τοποθετηθεί ακριβώς κάτω από την επόμενη Μ3. Όπως και η υπόλοιπη γκάμα της νέας Σειράς 3, έτσι και η δεύτερη τη τάξει Μ είναι 55 κιλά ελαφρύτερη σε σχέση με την ίδια έκδοση της προηγούμενης γενιάς. Σε συνδυασμό με την κατανομή βάρους μεταξύ των δυο αξόνων στο 50-50, δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε τον λόγο των μηχανικών που την εξελίσσουν και υποστηρίζουν πως πρόκειται για την πιο καλοστημένη 3αρα που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα.

Κάτω από το καπό αναμένεται να συναντήσουμε τον 3.0λιτρο υπερτροφοδοτούμενο εξακύλινδρο εν σειρά Ν58, με απόδοση 360 ίππων και 501 Nm ροπής. Η δύναμη θα καταλήγει στους πίσω τροχούς μέσω του 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και τετρακίνητη έκδοση με το σύστημα xDrive. Η ανάρτηση θα είναι από την M Sport, ήτοι χαμηλότερη κατά 10 χλστ. και με σκληρότερη απόσβεση.

Διαβάστε επίσης: Εμφύλιος ανάμεσα σε τέσσερις γενιές BMW M3 (+video)

Το επίσημο ντεμπούτο αναμένεται στις αρχές Οκτωβρίου, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

https://www.facebook.com/BMWGroup/videos/1095287137304556/

Get it on Google Play Download on the App Store