Audi Q7 κόπηκε στα δυο στην Ρωσία!

Ξέρουμε ότι στην Ρωσία τα πράγματα συμβαίνουν με κάπως διαφορετικό τρόπο, από ό,τι στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούεται τόσο σφοδρά σε κολόνα ώστε να κοπεί στην μέση, σε περίπτωση που ο οδηγός γλιτώσει, περιμένει το ασθενοφόρο για την παροχή βοήθειας. Όχι αυτός του εν λόγω Audi Q7, όμως.

Δείτε ακόμα: Στη Ρωσία έτσι μαθαίνεις να μην μιλάς στο κινητό όταν οδηγείς (+video)

Το άτυχο SUV από το Ίνγκολσταντ προσέκρουσε με το πλάι και μεγάλη ταχύτητα στον τσιμεντένιο πυλώνα, κατόπιν απώλειας ελέγχου του οδηγού. Οι σοκαριστικές φωτογραφίες λειτουργούν ενδεικτικά και αυταπόδεικτα για το πόσο γρήγορα πήγαινε, με το αυτοκίνητο όχι μόνο να κόβεται στην μέση, αλλά και τα δυο μέρη να φτάνουν σε απόσταση 20 μέτρων το ένα από το άλλο! Τυχερός μέσα στην ατυχία του, ο Ρώσος είδε -αν πρόλαβε, δηλαδή- την κολόνα να σκάει λίγα μόλις εκατοστά πίσω του, εκτινάσσοντας κυριολεκτικά ένα κάθισμα από τις πίσω θέσεις των επιβατών. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία για να καταλάβει κανείς τι θα είχε συμβεί, αν το σημείο πρόσκρουσης ήταν η πόρτα του οδηγού…

Διαβάστε επίσης: Τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα στη Ρωσία

Όχι μόνο γλίτωσε, λοιπόν, αλλά έφυγε από το σημείο τρέχοντας! Η αστυνομία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος και αναζητά τον απίστευτα τυχερό άνθρωπο που το προκάλεσε, καθώς είναι προφανές ότι παραβίασε τον Κ.Ο.Κ. τουλάχιστον για το όριο ταχύτητας, ενώ δεν αποκλείεται η ανωτέρω παράβαση να συνυπήρξε με κατανάλωση αλκοόλ.

Get it on Google Play Download on the App Store