Δαγκωτή ψήφος σε αυτό το Mitsubishi Lancer!

Με σχεδόν 5 δεκαετίες παρουσίας από το 1973 που ξεκίνησε η παραγωγή του και 10 γενιές, το Mitsubishi Lancer είναι ένα από τα μακροβιότερα και πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της αυτοκίνησης. Ωστόσο, το 9ης γενιάς Lancer σταμάτησε να διατίθεται στην Ευρώπη το 2017, ενώ το 10ης γενιάς μοντέλο πωλείται στην αγορά της Κίνας.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Mitsubishi Outlander PHEV

Όμως μετά την κοινοπραξία Renault-Nissan-Mitsubishi, η τελευταία λέγεται ότι θα επαναφέρει το Lancer ως παγκόσμιο μοντέλο. Μάλιστα πρόσφατες αναφορές κάνουν λόγο για επιστροφή του Lancer Evolution στην ενδέκατη γενιά του, κάτι που ευχόμαστε να γίνει πραγματικότητα. Βέβαια πριν από την κορυφαία του έκδοση θα πρέπει να λανσαριστούν οι πιο «νορμάλ». Ως βάση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το Renault Megane με το σύγχρονο πλαίσιο, τις μοντέρνες τεχνολογίες και τους αποδοτικούς κινητήρες.

Οι σχεδιαστές του ρωσικού site Koleca.ru οραματίστηκαν το μελλοντικό Mitsubishi Lancer, βασισμένο στο Megane Sedan, αλλά με τα αισθητικά πρότυπα του Ιάπωνα κατασκευαστή. Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και σίγουρα πολλοί θα ήθελαν το νέο Lancer σε αυτή τη μορφή. Η χαρακτηριστική μάσκα «Dynamic Shield», οι οριζόντιες χρωμιωμένες γρίλιες από το Eclipse Cross, τα λεπτά φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω και το τύπου κουπέ τελείωμα του αμαξώματος συνθέτουν ένα κομψό και δυναμικό σύνολο.

Δείτε ακόμη: Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Mitsubishi L200;

Εσείς, τι λέτε; Θα σας άρεσε αυτός ο σχεδιασμός για το μελλοντικό Mitsubishi Lancer;

Get it on Google Play Download on the App Store