Δεύτερη teaser εικόνα για το νέο Nissan Juke

H Nissan θα αποκαλύψει το compact SUV μοντέλο της λίγο πριν το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, στις 3 Σεπτεμβρίου και σήμερα έδωσε μια 2η εικόνα του μοντέλου.


Η πρώτη εικόνα του νέου Juke είχε δημοσιοποιηθεί προ δεκαημέρου και σήμερα η Nissan έδωσε μια ακόμα, που και πάλι δεν αποκαλύπτει πολλά.

Δείτε ακόμα: Ένα Nissan Juke για τα δύσκολα!

Και σε αυτή την εικόνα η ιαπωνική μάρκα θέλησε να δώσει έμφαση στα νέα φωτιστικά σώματα, αλλά και στα LED φώτα ημέρας, με την Nissan να τονίζει ξανά πως η επίσημη πρώτη θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου, λίγες μέρες πριν κάνει εγκαίνια η έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές της μάρκας, (με έδρα το Λονδίνο) το νέο Juke θα έχει νέα σχεδιαστικά στοιχεία, όμως αναμένεται να διατηρήσει τη ριζοσπαστική σιλουέτα του προηγούμενο Nissan Juke. Η νέα φωτογραφία δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες, όμως αναμένεται να υπάρχει η μάσκα V που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο Micra.

Διαβάστε επίσης: Ερπυστριοφόρο Nissan Juke NISMO RS στην έρημο του Άμπου Ντάμπι

Το νέο Nissan Juke θα βασίζεται σε μια τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας CMF που έχουν εξελίξει από κοινού τα μέλη της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi και χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων από μοντέλα, όπως το νέο Renault Captur και Clio, ενώ θα είναι ελαφρώς πιο πλατύ και χαμηλό συγκριτικά με το υπάρχον μοντέλο. Κάτω από το καπό του νέου Juke αναμένεται να υπάρχουν κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, με τη Nissan να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει κι ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, αλλά και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση στο μέλλον. Οι νέοι turbo κινητήρες βενζίνης του 1.0 λτ. και των 1.3 λτ., αλλά κι ο πετρελαιοκινητήρας των 1.5 λτ., έχουν σίγουρη θέση στη γκάμα!

Get it on Google Play Download on the App Store