Διπλή βράβευση για τη Hyundai

Η Hyundai Motor κατέκτησε δύο από τα φετινά βραβεία σχεδιασμού Red Dot Design Awards για τα NΕΧΟ και Kona στην κατηγορία «Αυτοκίνητα και Μοτοσικλέτες». Το Hyundai Kona διακρίθηκε για την σχεδίασή του και την καινοτομία στην κατηγορία «SUV/Off-road οχήματα» και το NEXO κατέκτησε την κορυφή της υποκατηγορίας του.

Δείτε ακόμη: Επετειακό Toyota Hilux για τα 50 χρόνια

Στη διοργάνωση Red Dot Design Award συμμετέχουν και ψηφίζουν υψηλού επιπέδου και αναγνωρισμένοι σχεδιαστές, καθηγητές και δημοσιογράφοι, ενώ το βραβείο σχεδίασης Red Dot Design αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα πιο διακεκριμένα βραβεία για υψηλής ποιότητας σχεδιασμό, προσελκύοντας συμμετοχές από 59 χώρες.

Με την ευκαιρία αυτή, η Hyundai επισημαίνει πως η σχεδίαση αναδεικνύεται σε πρώτο λόγο για τον οποίο οι πελάτες επιλέγουν τα μοντέλα της, ενώ μας θυμίζει πως η κατάκτηση αυτής της διακεκριμένης βράβευσης γίνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά. Γεγονός που υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας στο να παράγει αυτοκίνητα με μοναδική και εξελισσόμενη γλώσσα σχεδιασμού.

Διαβάστε επίσης: Νέο Lada Niva με… στολή παραλλαγής!

Μάλιστα ο υπεύθυνος σχεδιασμού της Hyundai δήλωσε πρόσφατα πως κανένα μοντέλο στην γκάμα της μάρκας δεν θα μοιάζει με κάποιο άλλο, θέλοντας έτσι να έχει το κάθε αυτοκίνητο τον δικό του χαρακτήρα.

Get it on Google Play Download on the App Store