Έδωσε κομπρεσοράτη M3 για να πάρει S2000 (+video)

Τι παραπάνω μπορεί να θέλει ένας άνθρωπος που οδηγεί καθημερινά μια κομπρεσοράτη BMW M3 E92; Σύμφωνα με τον παρακάτω φίλο, αγνή αίσθηση και ανηλεές στροφάρισμα. Κοινώς, ένα Honda S2000!

Δείτε ακόμα: BMW M3 600 ίππων ή καινούργιο hot hatch;

Ο Jay είχε στην κατοχή του μια ολιστικά βελτιωμένη M3. O S65 V8 των 4.0 λίτρων απέκτησε μηχανικό υπερσυμπιεστή, με αποτέλεσμα τα 420 άλογα στις 8.300 σ.α.λ. και τα 400 Nm ροπής να φτάσουν αισίως τους 650 ίππους (ροπή και σ.α.λ. δεν αναφέρει ο φίλος μας). Οι βελτιώσεις δεν περιορίστηκαν στο μηχανοστάσιο, καθώς το στήσιμο ανέλαβε ρυθμιζόμενη ανάρτηση, προστέθηκε μεγάλη αεροτομή για παραγωγή κάθετης δύναμης και μεγαλύτερα φρένα. Όπως δηλώνει ο ίδιος, το αυτοκίνητο ήταν στημένο και προσανατολισμένο για χρήση σε πίστα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη συμπεριφορά του στο δρόμο και την ευχρηστία του. Ούτως ή άλλως, όμως, ο Άγγλος ήθελε κάτι άλλο.

Διαβάστε επίσης: Νέο επετειακό Honda S2000 20th Anniversary

Ένα αυτοκίνητο ακριβές, άμεσο, ευέλικτο, με ακαριαίες αντιδράσεις και ένα μοτέρ – «ξυράφι». Πηγαίνει κάπου το μυαλό σας; Στο ίδιο τετράτροχο πήγε και ο νους του Jay. Εξ ου και η αγορά ενός Honda S2000 AP1. Απολύτως εργοστασιακού, με τον F20C να ταξιδεύει στην στρατόσφαιρα των 9.000 σ.α.λ., το μνημειώδες 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο να περνάει τους 240 ίππους στο μπλοκέ, και από εκεί στους πίσω τροχούς. Τα υπόλοιπα; Επί της οθόνης.

Get it on Google Play Download on the App Store