Νέο επετειακό Honda S2000 20th Anniversary

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, η Honda παρουσιάζει το S2000 20th Anniversary Prototype, για τα 20 χρόνια από τότε που μπήκε στην παραγωγή. Σίγουρα πολλοί θα ήθελαν την επιστροφή του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Δείτε ακόμη: Eλληνικό Honda S2000 Turbo «καταπίνει» Porsche Panamera (+video)

Τουλάχιστον, η Honda παρουσίασε το εικονικό της roadster με αυθεντικά αξεσουάρ, για όσους έχουν το αυτοκίνητο στην κατοχή τους, ή σκοπεύουν να αποκτήσουν ένα μεταχειρισμένο. Στο εμπρός τμήμα κυριαρχεί ο νέος προφυλακτήρας με το μεγαλύτερο αεραγωγό. Ο τελευταίος κάνει το S2000 να δείχνει ακόμα πιο επιθετικό, ενώ παράλληλα βελτιώνει την αεροδυναμική. Επίσης, το επετειακό αυτοκίνητο εφοδιάζεται με σπόιλερ στα μαρσπιέ, αεροτομή πίσω και με νέες ζάντες αλουμινίου.

Δείτε ακόμη: «S2000 τσέπης» το ανανεωμένο Honda S660

Στο εσωτερικό του S2000 20th Anniversary υπάρχουν νέες επενδύσεις, καθώς και ένα νέο ηχοσύστημα με οθόνη αφής. Το σίγουρο είναι ότι μετά από τόσα χρόνια, ακόμη δείχνει «αγέραστο» και έντονα σπορ.

Αλλαγές υπάρχουν στις αναρτήσεις, ενώ έχει τοποθετηθεί και ένα νέο μαλακό κάλυμμα για την οροφή. Επίσης, υπάρχει το λογότυπο S2000 20th Anniversary στο αλεξηνέμιο ανάμεσα από τα καθίσματα, στα πατάκια και στο κάλυμμα της θήκης στην κεντρική κονσόλα.

Δείτε ακόμη: Ανανεωμένα Honda Civic Type R και NSX

Get it on Google Play Download on the App Store