Είχε Άγιο και… Honda και γλίτωσε τον αποκεφαλισμό

Έχουμε πει πολλές φορές πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν μεταφέρουμε αντικείμενα, ειδικά όταν αυτά μπορεί να αποδειχθούν μοιραία. Η πρόσδεσή του φορτίου θα πρέπει να είναι σωστή και ασφαλής και με τέτοιο τρόπο ώστε σε καμία περίπτωση να μην φύγει από τη θέση του.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε στην Ελλάδα το νέο Honda CR-V

Αυτό δεν το φρόντισε ο οδηγός ενός φορτηγού στην Φλόριντα των Η.Π.Α. ο οποίος μετέφερε κόντρα πλακέ με το ένα από αυτά να φεύγει από την καρότσα και να καρφώνεται στο αυτοκίνητο που ακολουθούσε, ένα Honda Civic.

Η οδηγός σύμφωνα με την εφημερίδα Florida Today είναι καλά στην υγεία της αν και σοκαρισμένη, καθώς όπως είπε είδε τον χάρο με τα μάτια της, αφού το ξύλο σταμάτησε λίγα εκατοστά μακριά από το κεφάλι της, καθώς αντιστάθηκαν με επιτυχία οι εμπρός κολόνες του αυτοκινήτου.

Ευτυχώς συνοδηγός δεν υπήρχε, καθώς όπως βλέπετε από τις εικόνες πιο πάνω που έδωσε στην δημοσιότητα η πυροσβεστική της Φλόριντα, η εμπρός γωνία του κόντρα πλακέ πέρασε στην καμπίνα και θα μπορούσε να τραυματίσει θανάσιμα όποιον βρισκόταν στο δεξί κάθισμα.

Διαβάστε επίσης: Το αμφίβιο τέρας 8×8 που δεν το σταματά τίποτα! (+video)

Αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών των Η.Π.Α. από το 2011 έως και το 2014 έχουν συμβεί συνολικά 200.000 ατυχήματα με φορτία που δεν ήταν καλά ασφαλισμένα και έφυγαν από την θέση τους.

Get it on Google Play Download on the App Store