Toyota Corolla με 1.000 PS από την Papadakis Racing

Όπως είναι προφανές από το όνομα, η Papadakis Racing ανήκει σε Ελληνοαμερικάνο και είναι μία εταιρεία η οποία ασχολείται με την βελτίωση, μετατροπή και… μεταποίηση (ας μας επιτραπεί ο όρος) αυτοκινήτων. Η έδρα της είναι στις Η.Π.Α. και αυτή τη φορά θα μας απασχολήσει γιατί έδωσε στη δημοσιότητα video με την κατασκευή του Toyota Corolla  (Auris για εμάς εδώ στην Ευρώπη) των 1.000+ ίππων, το οποίο προορίζεται για drift.

Δείτε ακόμη: Απίθανο, πισωκίνητο Toyota Auris 1.000+ PS (+video)

Όπως λένε και οι ίδιοι οι μηχανικοί της Papadakis Racing, παρά το γεγονός πως είναι μία μικρή ομάδα, έχουν φοβερή χημεία και δουλεύουν εξαιρετικά. Συγκεκριμένα, σε μόλις έξι ώρες, κατάφεραν να γδύσουν το εργοστασιακό Toyota Corolla και από εκεί να ξεκινήσουν το… δημιούργημά τους.

Αυτό όπως είναι λογικό δεν έχει να κάνει παρά ελάχιστα με το εργοστασιακό Toyota Corolla που παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό και επίσημα, παρόλα αυτά δεν παύει να είναι εντυπωσιακό τόσο σε εμφάνιση όσο και σε επιδόσεις. Κάτω από το καπό του, το Toyota Corolla, πίσω από το τιμόνι του οποίου θα βρεθεί ο Fredric Aasbo, έχει έναν 2.7 λτ. βενζινοκινητήρα, τον 2AR της Toyota φυσικά, ο οποίος έπειτα από σημαντικές βελτιώσεις αποδίδει πλέον 1.000+ ίππους.

Διαβάστε επίσης: Νέο Toyota Auris και σε σπορ έκδοση GRMN

Το αυτοκίνητο μεταξύ άλλων έχει αυξημένα μετατρόχια, εξ ου και το μεγαλύτερο πλάτος του, ενώ φυσικά έχει άλλη ανάρτηση, φρένα και σύστημα διεύθυνσης. Το κυριότερο όμως είναι πως η μετάδοσή του έχει αλλάξει δραματικά, καθώς πλέον από προσθιοκίνητο έγινε πισωκίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store