Hyundai i20 με σπορ «κοστούμι» Ν

Την γκάμα των σπορ μοντέλων της N θα εμπλουτίσει σύντομα η Hyundai, μετά τα μικρομεσαία i30 N και i30 Fastback N, με το πιο μικρό i20 N. Πριν από λίγες μέρες το δοκιμαστικό Hyundai i20 N εθεάθη να γυρίζει στην πίστα του Nürburgring καμουφλαρισμένο κάτω από το αμάξωμα ενός νορμάλ i20.

Δείτε ακόμη: Εντατικές δοκιμές για το Hyundai i20 N

Ωστόσο, κάποιες βασικές διαφορές ήταν ορατές δια γυμνού οφθαλμού, όπως οι μεγάλης διαμέτρου ζάντες, οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων, η διπλή απόληξη της εξάτμισης και οι προσθήκες στα φτερά λόγω των φαρδύτερων τροχών και μετατροχίων.

Σχεδιαστικές διαφορές δεν υπήρχαν, όμως είναι βέβαιο ότι το i20 Ν παραγωγής θα φοράει το σπορ κοστούμι του. Μια εικόνα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει, μας δείχνει ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva. Στο εμπρός άκρο ξεχωρίζει ο πιο μυώδης προφυλακτήρας με τους αεραγωγούς και τα σπόιλερ που μοιάζουν με εκείνα του i30 N, ενώ πίσω έχει προσθέσει νέο προφυλακτήρα και δύο απολήξεις της εξάτμισης.

Δείτε ακόμη: Hyundai i20 από 11.390€ και έκπτωση έως 1.400€

Το i20 N παραγωγής εκτός από τις όποιες σχεδιαστικές διαφορές σε σχέση με τα χαμηλότερης ισχύος i20 θα διαθέτει ενισχύσεις στο πλαίσιο, πιο σφιχτές αναρτήσεις, πιο δυνατά φρένα και πιο γρήγορο τιμόνι. Την κίνησή του κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει το τούρμπο μηχανικό σύνολο 1.6 T-GDI με απόδοση γύρω στους 200 ίππους.

Get it on Google Play Download on the App Store