Η Lancia Delta Integrale του Σταύρου Νιάρχου!

Ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος και κληρονόμος της δυναστείας των Νιάρχων, ετοιμάζεται να περιμένει στην εκκλησία την εκλεκτή της καρδιάς του. Όμως μια Lancia Delta HF Integrale έχει προλάβει ήδη να κλέψει την καρδιά του.

Δείτε ακόμα: O Ζιντάν «μαγεύει» με Audi RS 3 Sportback

Ο Σταύρος Νιάρχος, με «θητεία» δίπλα σε Πάρις Χίλτον και Τζέσικα Χαρτ, μεταξύ άλλων, ετοιμάζεται για τον θρησκευτικό γάμο με την πρώην σύζυγο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα. Η 38χρονη Ρωσίδα συλλέκτρια έργων τέχνης και ο 34χρονος γόνος της ξακουστής ελληνικής οικογένειας γνωρίζονται εδώ και παραπάνω από μια δεκαετία, έχοντας παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον περασμένο Οκτώβριο στη Γαλλία. Τώρα ήρθε η ώρα για τον θρησκευτικό, που αναμένεται να κοστίσει περίπου 5 εκατομμύρια λίρες (5.873.607 ευρώ) και στους 500 καλεσμένους συγκαταλέγονται αρκετές διασημότητες, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Γκουίνεθ Πάλτροου, η σχεδιάστρια Νταϊάν φον Φιούρστενμπεργκ, η Λιβ Τάιλερ αλλά και η Κάρλι Κλος με τον σύζυγό της, Τζόσουα Κούσνερ -κουνιάδος της Ιβάνκα Τραμπ.

Δείτε ακόμα: Ανάσταση! Η Lancia Delta Integrale επιστρέφει

Η τελετή θα γίνει στο κτίριο του δημαρχείου του Σεν Μόριτζ και μετά θα ακολουθήσει δεξίωση και πάρτι στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Kulm St. Moritz Hotel, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου. Πέρα από τα κοσμοπολίτικα, εμάς μας ενδιαφέρει το αυτοκινητικό προφίλ του Έλληνα κροίσου. Το οποίο κρίνεται ως εξαίρετο, κρίνοντας από την φωτογραφία και μόνο της έλευσης του ζεύγους στο ελβετικό θέρετρο.

Διαβάστε επίσης: Ελληνική Lancia Delta Integrale Martini πωλείται για 129.000 ευρώ!

Αφού αποβιβάστηκαν από το ιδιωτικό τους τζετ, Νιάρχος και Ζούκοβα επιβιβάστηκαν σε μια εκθαμβωτική Lancia Delta HF Integrale που τους περίμενε! Ως φαίνεται, ο εγγονός του ιδρυτή του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» εκτός από τις γυναίκες, έχει φοβερό «μάτι» και στα αυτοκίνητα. Εμείς το μόνο που απομένει να κάνουμε, είναι να χαίρεται αμφότερες τις κυρίες του!

Get it on Google Play Download on the App Store