Μάντρα γεμάτη Nissan Skyline! (+video)

Υπάρχουν πολλές μάντρες που διαθέτουν ακριβά μεταχειρισμένα ή και supercars. Όμως η συγκεκριμένη μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα ως «ονειρική», καθώς είναι γεμάτη Nissan Skyline GT-R!

Δείτε ακόμα: Πωλούνται Nissan Skyline σαν καινούργια! (+video)

Η αντιπροσωπεία Craft Sports βρίσκεται στην επαρχία Γκούνμα, στην Ιαπωνία, και διαθέτει ούτε λίγο – ούτε πολύ 1.000 Skyline! Τα περισσότερα μάλιστα είναι GT-R, κατά πλειοψηφία R32, R33 και R34, ενώ δεν λείπουν παλαιότερα μοντέλα όπως το 2000 GT-X (1977), το 2000 RS-X Turbo (1983) και το R31, από το 1985. Υπάρχουν βελτιωμένα -αυτό έλειπε-, με ένα εξαίσιο δείγμα από τον Tommykaira (όσοι παίζουν/έπαιζαν Gran Turismo ξέρουν) και ένα πολύ σπάνιο R33 LM Limited στο χαρακτηριστικό Championship Blue χρώμα, το οποίο σχεδιάστηκε για να γιορτάσει η Nissan τη συμμετοχή στις 24 Ώρες του Le Mans. Μόλις 188 μονάδες κυκλοφόρησαν, με τη συγκεκριμένη να τιμολογείται στις 98.000 δολάρια. Μαζί του, ένα εξίσου σπάνιο GT-R V-Spec LM Limited για το ίδιο αντίτιμο.

Διαβάστε επίσης: Πωλείται ελληνικό Nissan Skyline R34 1300 ίππων! (+video)

Για όσους είναι αθεράπευτοι λάτρεις του R34 (το τελευταίο Skyline GT-R, καθώς σήμερα έχει μείνει μόνο το GT-R στην ονομασία) υπάρχουν πάρα πολλά δείγματα, κι όχι μόνο GT-R. Τα πισωκίνητα 25GT-Turbo και 25GT-X Turbo, αλλά και τα τετρακίνητα 25GT FOUR και 25GT-X FOUR είναι επίσης παρόντα. Εννοείται ότι συναντάμε και πολλά σεντάν. Το μόνο που μας μένει, είναι να απολαύσουμε.

Get it on Google Play Download on the App Store