Πρώτη επίσημη γεύση από το Skoda Kamiq GT

Η επίσημη αποκάλυψη του Skoda Kamiq GT έχει προγραμματιστεί για τις 4 Νοεμβρίου στην πόλη Tianjin της Κίνας. Μέχρι τότε η Skoda φροντίζει να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον για το επερχόμενο μοντέλο της.

Σήμερα, η τσέχικη εταιρεία δημοσιοποίησε 2 επίσημα σκίτσα για το Kamiq GT, το οποίο θα προορίζεται για την αγορά της Κίνας.

Δείτε ακόμα: Προσφορές Skoda με όφελος έως 5.000 ευρώ

Όπως διαπιστώνουμε και από τα σκίτσα, το μοντέλο παραγωγής θα διατηρεί τα σχεδιαστικά στοιχεία που είδαμε στο πρωτότυπο Skoda Vision GT, με το Kamiq GT να είναι το πέμπτο κατά σειρά SUV που θα λανσάρει η Skoda στην Κίνα. Βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, αν το νέο εντυπωσιακό SUV θα βασίζεται στο Kamiq που υπάρχει στην κινέζικη αγορά ή στο ευρωπαϊκό. Όπως και να έχει πάντως το νέο μοντέλο, ξεχωρίζει με το δυναμικό παρουσιαστικό του, μιας κι ενσωματώνονται σπορ προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, με όλο το design να είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της ομάδας σχεδιασμού της Κίνας και της Τσεχίας.

Διαβάστε επίσης: Νέο Skoda Vision GT δείχνει το Kamiq GT

Σε ότι αφορά την καμπίνα επιβατών, προς το παρόν δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας κάποια επίσημη εικόνα, όμως η Skoda κάνει λόγο πως το εσωτερικό θα απαρτίζεται από ποιοτικά υλικά, με εξαιρετική συναρμογή, τα καθίσματα θα είναι σπορ με πολύ καλή πλευρική στήριξη, ενώ στο σύνολό της η καμπίνα θα σπορ και τεχνολογικά προηγμένη.

Get it on Google Play Download on the App Store