Νέο Skoda Vision GT δείχνει το Kamiq GT

Η Skoda δεν σταματά να διευρύνει την γκάμα των SUV μοντέλων της προς πάσα κατεύθυνση και κατηγορία, προσφέροντας έτσι περισσότερες επιλογές για τους εκάστοτε πελάτες της. Με το νέο πρωτότυπο μοντέλο της Vision GT προαναγγέλλει το νέο τύπου κουπέ SUV μοντέλου της Kamiq GT, το οποίο θα προορίζεται για την αγορά της Κίνας και ακολουθεί τα σχεδιαστικά πρότυπα του μεγαλύτερου Kodiaq GT.

Δείτε ακόμη: Skoda Mountiaq: To Kodiaq σε pick up! (+video)

Παρά το γεγονός ότι βασίζεται στο Kamiq που πωλείται στην Κίνα, το Vision GT θυμίζει περισσότερο μια πιο σπορτίφ εκδοχή του ευρωπαϊκού Kamiq. Το ενδιαφέρον σχεδιαστικά νέο πρωτότυπο κόμπακτ SUV της Skoda διακρίνεται από τις αιχμηρές του γραμμές, τα έντονα νεύρα και γεωμετρικά σχήματα εξωτερικά, όπως είναι τα στενόμακρα φωτιστικά σώματα εμπρός, η μεγάλη τρισδιάστατη πολυγωνική μάσκα, οι ανάγλυφοι αεραγωγοί, τα ανάγλυφα πλαϊνά και το κυρτό πίσω άκρο με τα τριγωνικά φανάρια.

Το εσωτερικό στο πρωτότυπο Vision GT είναι καλά κρυμμένο, ωστόσο στο αυτοκίνητο παραγωγής αναμένεται να είναι παρόμοιο με εκείνο του κινεζικού Kamiq. Να υπενθυμίσουμε ότι το Kamiq που πωλείται στην Κίνα έχει μήκος 4.390 χλστ. (4.241 χλστ. το ευρωπαϊκό Kamiq) και την κίνησή του αναλαμβάνει ένα μοτέρ βενζίνης 1.5 λτ., ισχύος 110 ίππων και 150 Nm ροπής.

Δείτε ακόμη: Τι υπάρχει κάτω από το καπό του Skoda Superb iV;

Get it on Google Play Download on the App Store